Jane Fonda: Λαμπερή στα 77 της στο πρωτοσέλιδο του W

Και μάλιστα στο εξώφυλλο του περιοδικού W.
Jane Fonda: Λαμπερή στα 77 της στο πρωτοσέλιδο του W



H νέα μόδα στον χώρο των περιοδικών είναι οι stars που έχουν περάσει τα χρόνια να ποζάρουν στα εξώφυλλα. Όμως κάτι… στραβό έγινε με την Jane Fonda, η οποία στα 77 της είναι πιο λαμπερή από ποτέ στο εξώφυλλο του W!

Η βραβευμένη δις με Oscar σταρ είναι το πρόσωπο στο νέο τεύχος του περιοδικού ωστόσο μοιάζει περισσότερο με γυναίκα που μόλις μπήκε στα 50 (και πολλά λέμε) παρά με 77άρα!

Την φωτογράφιση ανέλαβε ο Steve Meisel, ενώ η δημοσιογράφος που υπογράφει το άρθρο, η Lynn Hirschberg, σχολίασε: «Η σιλουέτα της είναι πραγματικά απίστευτη. Το σώμα της, η στάση του… δεν περιγράφεται».

Η Fonda πάντως παραδέχτηκε το προφανές: Ότι έχει κάνει πλαστική επέμβαση… «Έχω κάνει πλαστική. Δεν είμαι περήφανη αλλά το έκανα. Μεγάλωσα και άλλαξε το παρουσιαστικό μου. Μεγάλωσα μαθημένη πως για να με αγαπούν πρέπει να είμαι όμορφη και αδύνατη. Και αυτό οδηγεί σε πολλά προβλήματα».

Και για την ιστορία να αναφέρουμε πως η Jane Fonda έγραψε ιστορία καθώς είναι το πιο ηλικιωμένο άτομο που έχει ποζάρει στο εξώφυλλο του W…

Δες ΕΔΩ μια προηγούμενη εμφάνιση της Jane στο κόκκινο χαλί πριν λίγες εβδομάδες

Tags: