AmfAR Gala: Η πιο sexy παρέα της χρονιάς στο dancefloor

Κendall Jenner, Lara Stone, Jourdan Dunn και άλλα supermodels εντυπωσίασαν!
AmfAR Gala: Η πιο sexy παρέα της χρονιάς στο dancefloor



Η καρδιά της showbiz «χτυπάει» στις Κάννες λόγω του Φεστιβάλ Κινηματογράφου και έτσι διοργανώθηκε το amfAR Gala κατά του ΑΙDS. Κάτι που ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα supermodels να… ξεσαλώσουν!

Έτσι, στο Hotel du Cap-Eden-Roc, λίγο πιο έξω από τις Κάννες η Kendall Jenner, η Lara Stone, η Jourdan Dunn αλλά και η Doutzen Kroes βρήκαν την ευκαιρία να δείξουν τόσο τις χορευτικές τους ικανότητες αλλά και τα… κάλλη τους.

Αυτή που έκλεψε πάντως την παράσταση με το super αποκαλυπτικό της φόρεμα ήταν η Lara Stone, πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret και… εχθρός της Taylor Swift, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις παραλίγο να μας δείξει το στήθος της.

Στο Gala βρέθηκε και ο Robin Thicke, ο τραγουδιστής του super hit «Blurred Lines», ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να χορέψει με τα μοντέλα, με αρκετά από τα οποία συνεργάστηκε κιόλας στο video clip του κομματιού.

Όσο για την Kendall Jenner; Η 19χρονη ετεροθαλής αδερφή των Kardashian κατάφερε με την κόκκινη τουαλέτα της να δώσει (για ακόμη μια φορά) απαντήσεις γιατί θεωρείται το next best thing στα catwalks.

Τα κορίτσια του έδωσαν και κατάλαβε!

Διάβασε ΕΔΩ για τον... περίεργο νόμο που θέσπισαν οι διοργανωτές του Φεστιβάλ των Καννών

Tags: