Ναταλία Γερμανού: Ξεχάσαμε ήδη το Photoshop της

Όταν οι γραφίστες μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.
Ναταλία Γερμανού: Ξεχάσαμε ήδη το Photoshop της



Την κοιλιά της Ναταλίας την αναλύσαμε εκτενώς τις προηγούμενες ημέρες. Βρήκαμε αυτόπτη μάρτυρα που την έχει δει από κοντά με μαγιό, ενώ την ενθαρρύναμε να τα βγάλει όλα έξω την επόμενη φορά. Και μετά ξεχάσαμε παντελώς την ιστορία της. Γιατί συνειδητοποιήσαμε ότι υπήρξαν πολύ πιο συναρπαστικές ιστορίες ρετούς για να έχουμε να λέμε στα εγγόνια μας.

Η γκάφα της Moschino 

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι είδαν την ανοιξιάτικη καμπάνια της Moschino για το 2015. Και αυτό γιατί o ο γραφίστας τους γνωστού brand έδειξε απίστευτο ζήλο στο project του με αποτέλεσμα να παραλείψει ολόκληρο το πόδι μοντέλου και η φωτογραφία να κυκλοφορήσει όπως ακριβώς τη βλέπεις.

Πού πήγε το πόδι σου Δανάη; 

Το μοντέλο της Moschino δεν ήταν όμως το μόνο που είδε τον εαυτό του χωρίς πόδι. Η Δανάη μας, η beauty editor του FollowMe έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν πόζαρε για ένα project και είδε το τελικό αποτέλεσμα. Μα καλά μεθυσμένος ήταν ο γραφίστας; 

Η Beyonce είναι μία από εμάς

Η Beyonce πόζαρε το 2013 για την καμπάνια της L’Oreal ωστόσο οι 200 και πλέον φωτογραφίες της χωρίς ρετούς κυκλοφόρησαν τον περασμένο Φεβρουάριο στο διαδίκτυο. Τότε ήταν που συνειδητοποιήσαμε ότι η Queen Bey δεν είναι λαμπερή και αψεγάδιαστη, αλλά είναι μία από εμάς. 

Η αποκαθήλωση της Cindy Crawford 

Μας έκανε το κεφάλι καζάνι η ιστορία ρετούς της Cindy Crawford. Όταν είδαμε την αρετουσάριστη φωτογραφία της με μπικίνι που διέρρευσε όλοι της δίναμε συγχαρητήρια για το θάρρος της να φωτογραφηθεί όπως πραγματικά είναι. Μετά βέβαια ο δικηγόρος της απειλούσε με μηνύσεις δηλώνοντας ότι κάποιος την επεξεργάστηκε προς το χειρότερο για να καταστρέψει τη δημόσια εικόνα της. 

Η ανορεξική Σταχτοπούτα 

Αλήθεια, γιατί η μέση της Σταχτοπούτας είναι τόσο μικρή; Αυτό σκέφτηκαν όλοι όταν κυκλοφόρησε η ταινία «Cinderella». Γραφίστες και σχολιαστές στο διαδίκτυο ανέφεραν ότι η Disney «πείραξε» τη μέση της Lily James με Photoshop και την έκανε τόσο μικροσκοπική που δεν έχει καμία σχέση με τις γυναίκες πραγματικών διαστάσεων, ακόμα στην περίπτωση που φοράει κορσέ. Κοινώς, προωθεί κακά πρότυπα. 

H Κάτια μπήκε στη χρονομηχανή

Μπορεί η Κάτια Δανδουλάκη να είναι από τις γυναίκες που έχουν καταφέρει να νικήσουν το χρόνο όμως η πρόσφατη φωτογράφισή της πραγματικά μας έκανε να απορούμε. Μάντεψε, ποια είναι μικρότερη, η Κάτια ή η fashion blogger του FollowMe Τόνια

To creepy χέρι

Όλος ο κόσμος νομίζει ότι πρόκειται για την Jessica Simpson αλλά στη φωτογραφία βλέπεις το μοντέλο της Victoria’s Secret Marisa Miller. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Είδες το χέρι στον ώμο της; Από τα πιο epic photoshop fails. Κάποιος μάλλον εκείνη τη μέρα έχασε τη δουλειά του. 

Τι ομφαλός είναι αυτός; 

Και μιας και μιλάμε για μοντέλα της Victoria’s Secret θα σε ενδιαφέρει να μάθεις πού πήγε ο ομφαλός της Karolina Kurkova. Κι όμως, δεν είναι προϊόν Photoshop. Πρόκειται για τον πραγματικό ομφαλό της. 

Δες ΕΔΩ ποιοι stars χρησιμοποιούν το Photoshop.