Η Mariah Carey ξαναχτυπά! Νέα ημίγυμνη εμφάνιση στην Κίνα

Όλο και λιγότερα φοράει επί σκηνής η 44χρονη diva της pop, με την τελευταία της εμφάνιση στην Shanghai να είναι κάτι παραπάνω από αποκαλυπτική!
Η Mariah Carey ξαναχτυπά! Νέα ημίγυμνη εμφάνιση στην Κίνα



Η Mariah Carey συνεχίζει την περιοδεία της επί κινεζικού εδάφους, όπως και τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της, δείχνοντας στο κοινό κάθε φορά και... περισσότερα!

Aυτή τη φορά η 44χρονη star, μητέρα 3χρονων δίδυμων (της Μοnroe και του Morrocan), με ένα μαύρο (κάτι σαν) φόρεμα, το οποίο άφηνε όλο τον πόδι ακάλυπτο ενώ και το μπούστο της μετά βίας έμενε στη θέση του...

Η εμφάνιση αυτή είναι η δεύτερη μέσα σε λίγες ημέρες όπου η Mariah Carey δείχνει κάτι παραπάνω από όσο θα έπρεπε στην σκηνή. Είχε προηγηθεί εκείνη στην επαρχία Sichuan, η οποία συζητήθηκε ιδιαίτερα για τις αποκαλύψεις της Carey.

Άνθρωποι που είναι κοντά στην star, τονίζουν πως δεν έχει ξεπεράσει τον χωρισμό της με τον σύζυγο της, τον 34χρονο ηθοποιό Nick Cannon (ο οποίος είναι ζευγάρι με την Amber Rose) και αυτός είναι ο λόγος των αποκαλυπτικών εμφανίσεων, αλλά και των παραπανίσιων κιλών.

Απομένει να δούμε τι θα δείξει η Mariah στην επόμενη συναυλία της...