Jamie Oliver είσαι ο πιο νόστιμος σεφ

Οι λόγοι που θέλουμε να απλώσεις τραχανά στο σπίτι μας.
Jamie Oliver είσαι ο πιο νόστιμος σεφ



Μεγάλη μέρα είναι η σημερινή μιας και ο πιο διάσημος και αγαπητός σεφ του κόσμου κλείνει τα 40 του χρόνια. Και μπορεί ο Jamie Oliver να είναι στην καλύτερη ηλικία όμως δεν τον αδικούμε που αναζητάει το μυστικό για να φτάσει 100 χρονών. Θα έχεις ακούσει, φυσικά, ότι ο celebrity- μάγειρας τις προηγούμενες μέρες βρισκόταν στην Ικαρία στο πλαίσιο μιας έρευνας για τη μακροζωία και τη Μεσογειακή διατροφή.

Άπλωσε μάλιστα τραχανά με την κυρία Μαρία στο νησί και μας έκανε να ζηλέψουμε για την αγκαλιά που της έκανε. Γιατί και εμείς θα θέλαμε να απλώσουμε τραχανά σε αυτή τη ζωή με τον Jamie και έχουμε παρακάτω όλους τους λόγους.

Είναι ευαίσθητος. Για την ακρίβεια, έκανε την καρδιά μας χίλια κομμάτια όταν τον είδαμε να κλαίει στην εκπομπή του Foodrevolution. O Jamie προσπάθησε να αλλάξει τις διατροφικές συνήθειες μίας πόλης των ΗΠΑ στην οποία τα παιδιά δεν ξέρουν να ξεχωρίζουν την ντομάτα από την πατάτα. Η διαδικασία δεν ήταν και τόσο εύκολη. Δες οπωσδήποτε το trailer. 

Δεν γλίτωσε βέβαια το τρολάρισμα από το SouthPark. 

Είναι τσαπατσούλης. Δεν είναι comme il faut στον πάγκο της κουζίνας του, δεν διστάζει να βρωμίζει τα χέρια του και να ανακατεύει με μανία τα υλικά, όμως αυτό είναι που τον κάνει γοητευτικό.

Είναι πλούσιος. Για την ακρίβεια, ο πιο πλούσιος σεφ του κόσμου αφού μόνο το 2012 τα έσοδά του άγγιξαν τα 185 εκατομμύρια ευρώ. 

Έχει πλάκα. Σαν ένας απλός καθημερινός και αστείος τύπος.  Δες ας πούμε τις ανοησίες που κάνει με την Taylor Swift. Δεν είναι γλυκούλης; 
https://www.youtube.com/watch?v=HOTCR1uIaBM 

Είναι περήφανος οικογενειάρχης. Έχει 4 παιδιά μαζί με την Jools Oliver και δεν διστάζει να εκφράζει την αγάπη του για την οικογένειά του μέσω των social media. Ορίστε και η πρόσφατη φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram για τα γενέθλια της κόρης του Poppy. 

Ξέρει drums. Και οι drummers όπως και να το κάνεις είναι σέξι. Ιδού και οι αποδείξεις. 

Είναι καλός άνθρωπος. Τι να λέμε τώρα για τις φιλανθρωπίες που έχει κάνει. Σκέψου μόνο ότι στην αλυσίδα εστιατορίων «Fifteen» εκπαιδεύει νέους που προέρχονται από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες προκειμένου να τους απασχολήσει στο χώρο εστίασης ενώ γνωστές είναι και οι εκστρατείες που έχει κάνει για να καταργηθούν τα ανθυγιεινά γεύματα στα σχολεία. 

Δες ΕΔΩ τη συνεργασία του Άκη Πετρετζίκη με τον Jamie Oliver.