Keira Knightley: Έγινε μαμά

O Μάιος είναι σημαδιακός για τη διάσημη ηθοποιό.
Keira Knightley: Έγινε μαμά



Έφτασε η στιγμή που η Keira Knightly φοβόταν! Η 30χρονη ηθοποιός έφερε στον κόσμο τον πρώτο της παιδί και είναι πλέον μαμά. Μάλιστα, στις αρχές του μήνα έκλεισε δύο χρόνια γάμου με τον σύζυγό της James Righton, μέλος του συγκροτήματος Klaxons, οπότε απ’ ό,τι φαίνεται ο Μάιος είναι ο πιο σημαδιακός μήνας της ζωής της. 

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες όπως το φύλο του μωρού, όμως αυτό που ξέρουμε είναι ότι τις επόμενες μέρες η διάσημη ηθοποιός θα πιει το πρώτο της ποτό στην υγειά του παιδιού της. «Πότε μπορώ να πιώ; Το μόνο που θέλω είναι μια μαργαρίτα» είχε πει πρόσφατα στο show της Ellen DeGeneres. 

Και επίσης, αυτό που θα κρατήσουμε είναι ότι δεν πρόκειται να παρατήσει την υποκριτική. Το 2013, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Vogue ανέφερε ότι δεν προτίθεται να παρατήσει την υποκριτική όταν γίνει μητέρα: «Δεν θα ήθελα να είμαι μία μητέρα που μένει στο σπίτι. Παρόλα αυτά, θα έπρεπε να μου επιτρέπεται κάτι τέτοιο, όπως και στους άντρες χωρίς αυτή η απόφαση να γίνεται αντικείμενο χλευασμού».

Όπως και να έχει τους ευχόμαστε να τους ζήσει!