Kelly Brook: Έτσι έχασα εύκολα και γρήγορα 4 κιλά

Και οι καμπύλες… καμπύλες!
Kelly Brook: Έτσι έχασα εύκολα και γρήγορα 4 κιλά



Η Kelly Brook έχει καταφέρει κάτι που θα ήθελαν όλως οι γυναίκες. Δηλαδή μέση δαχτυλίδι και juicy καμπύλες σε όλο το σώμα. Πως τα κατάφερε; Το μυστικό της όπλο είναι η δίαιτα Atkins.

Η χημική δίαιτα, που αρκετοί διαιτολόγοι την έχουν… επικηρυγμένη, έκανε θαύματα στην 35χρονη Βρετανίδα star η οποία πάντως έχασε 4 κιλά μέσα σε λιγότερο από τρεις μήνες και 8 πόντους από την περιφέρεια της!

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη με τα αποτελέσματα από την Atkins. Ειλικρινά ποτέ δεν ένιωσα καλύτερα με στο σώμα μου. Το δέρμα μου λάμπει, νιώθω πιο ευτυχισμένη και έχω ακόμη τις καμπύλες μου. Ήξερα πως θα αδυνάτιζα αλλά όχι με τέτοια αποτελέσματα», δήλωσε η Brook.

Aπό την πλευρά της, ο διαιτολόγος που την παρακολουθούσε, Peter Valentine, σχολίασε για τα αποτελέσματα της Kelly: «Aπό την αρχή μου είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να εξαντληθεί. Επιλέξαμε τρόφιμα που θα την βοηθούσαν να μένει χορτασμένη χωρίς όμως να αλλάξει την καθημερινότητα της».

Η Kelly ξεκίνησε την δίαιτα τον περασμένο Ιανουάριο και μέσα σε τρεις μήνες κατάφερε να χάσει 4 κιλά. Και χωρίς να πεινάσει!

Διάβασε ΕΔΩ πως θα τα καταφέρεις και εσύ