Matthew Morrison: Ο καθηγητής του Glee παντρεύτηκε!

Μετά από περίπου τρία χρόνια σχέσης, ο Matthew Morrison και η Renee Puente παντρεύτηκαν στη Χαβάη.
Matthew Morrison: Ο καθηγητής του Glee παντρεύτηκε!



Μπορεί ως καθηγητής στο σχολείο Glee και ιδρυτής του Glee Club o Will Schuester να είναι ήδη παντρεμένος με την Emma Piltsbury (Jayma Mays), αλλά στην πραγματική ζωή ο Matthew Morrison παντρεύτηκε την ηθοποιό Renee Puente, μετά από σχεδόν τρία χρόνια σχέσης.

Το ζευγάρι είπε το “I Do” στη  Χαβάη, σε μία μικρή τελετή που έγινε σε ένα ιδιωτικό κτήμα στο Μάουι. Τόσο στην τελετή όσο και τη δεξίωση που ακολούθησε οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τα πενήντα άτομα. Σύμφωνα με δημοσίευμα από ξένο site, η Puente επέλεξε μία δημιουργία του fashion designer Gustavo, ενώ ο Morrison φόρεσε ένα custom-made tuxedo των  Brooks Brothers.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι νεόνυμφοι είχαν επιλέξει αρκετά μουσικά κομμάτια από το Glee, και σύμφωνα με το People, ο Morrison και η Puente παρουσίασαν μία διαφορετική εκδοχή της χορογραφίας Starry Eyed/Video Games της Laura Benanti. Δεν έμειναν όμως μόνο σε αυτό, αφού αμέσως μετά συνέχισαν με χορό hula.

Ο Morrison έκανε πρόταση στην Puente τον Ιούνιο του 2013, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ενώ οι δυο τους είναι ζευγάρι από το 2011.