Σάσα Σταμάτη μην κλαις!

Το δάκρυ τρέχει κορόμηλο στην ελληνική TV.
Σάσα Σταμάτη μην κλαις!



Την αγάπησα τη Σάσα Σταμάτη όταν την είδα σήμερα το πρωί να κλαίει με λυγμούς στο «Πρωινό». Την είχα για βράχο, για άτομο που δεν λυγίζει εύκολα μιας και πάντα διέκρινα μια κυνικότητα στο λόγο της. Οπότε και εγώ ξαφνιάστηκα όταν εμφανίστηκε on- air κλαίγοντας σαν μικρό παιδί. Για την ακρίβεια, ήθελα να της δώσω ένα χαρτομάντηλο και να της πω «μην κλαις βρε Σάσα, θα φύγει το make- up» και εκείνη να μου ρίξει ένα στραβό ψιλοαγριεμένο  χαμόγελο. 

Τι έκανε όμως τη Σάσα να συγκινηθεί; Ο Άρης Καβατζίκης διάβαζε στον αέρα αποσπάσματα από το βιβλίο που έγραψε ο Αντώνης Κανάκης για τον πατέρα του εξηγώντας πώς βίωσε το χαμό του. Και απ’ ό,τι φαίνεται τα λόγια του την άγγιξαν. Δες το στιγμιότυπο. 

Και μπορεί η παρουσιάστρια να μας αιφνιδίασε με το ξέσπασμά της αλλά δεν χρειάζεται να νιώθει άσχημα μιας και δεν ήταν η πρώτη φορά που ζήσαμε δακρύβρεχτες στιγμές. Μάλιστα, έχουμε και πρόσφατα παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι τελευταία έχει πέσει πολύ δάκρυ στην ελληνική TV. 

Τατιάνα Στεφανίδου

Η ιστορία ενός κοριτσιού που λόγω μίας σπάνιας ασθένειας δεν μεγαλώνει συγκίνησε την Τατιάνα Στεφανίδου. Το κοριτσάκι που είναι 8 χρονών και μοιάζει 3 ετών έκανε τους τηλεθεατές να κινητοποιηθούν και η ανταπόκριση έκανε την παρουσιάστρια να ξεσπάσει σε κλάμματα. 

Κατερίνα Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι γνωστή για τις ευαισθησίες της μιας και την έχουμε δει να κλαίει πολλές φορές. Τελευταία φορά που συγκινήθηκε ήταν στην εκπομπή JoinUs όπου μίλησε για το θάνατο του πατέρα της

Μελίνα Ασλανίδου

Ήταν Χριστούγεννα όταν η Μελίνα Ασλανίδου άρχισε να κλαίει την ώρα που τραγουδούσε με τον Αντώνη Ρέμο από τη σκηνή της εκπομπής «Στην υγειά μας». Η τραγουδίστρια διέκοψε την ερμηνεία της για να σκουπίσει τα δάκρυά της. 

Σοφία Βογιατζάκη 

Δεν μπόρεσε να κρύψει τη στεναχώρια της για τον άδικο χαμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη η Σοφία Βογιατζάκη. Η ηθοποιός από την εκπομπή «Γυναίκες» είπε ότι ντρέπεται που ζει σε αυτή την κοινωνία και που είναι άνθρωπος. 

Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Μας ξάφνιασε και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με το κλάμα που έριξε στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ. Η δημοσιογράφος είχε φιλοξενούμενη την Βέφα Αλεξιάδου η οποία έχασε πρόσφατα και τις δύο κόρες της και φορτίστηκε συναισθηματικά με τη συζήτηση.

Χριστίνα Λαμπίρη

Από χαρά έκλαψε η Χριστίνα Λαμπίρη όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα». Συγκεκριμένα, της έδειξαν ένα βίντεο όπου μιλούσε η κόρη της για εκείνη όταν ήταν μικρή. 

Μαρία Ηλιάκη

Από το «Πάμε Πακέτο» είδαμε την Μαρία Ηλιάκη να κλαίει. Η παρουσιάστρια έχασε τη μαμά της και επιχείρησε να ευχαριστήσει τη νοσοκόμα που στάθηκε δίπλα της. 

Μαρία Μπεκατώρου 

Πολύ light ήταν το κλάμα της Μαρίας Μπεκατώρου στην πρεμιέρα της αλλά αξίζει της προσοχής μας. Το κορίτσι ήταν φορτισμένο συναισθηματικά ενώ της έφεραν ολόκληρη μπάντα για να της κάνει καντάδα. 

Βίκυ Χατζηβασιλείου 

Μπορεί να μην έχουμε κάποιο πρόσφατο ξέσπασμά της αλλά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τη βασίλισσα του κλάματος Βίκυ Χατζηβασιλείου. 

Δες ΕΔΩ τις πιο δακρύβρεχτες ταινίες