Ο Brooklyn Beckham πήγε με την αδερφή του να αγοράσουν παιχνίδια

Μα τι καλό παιδί είναι αυτό!
Ο Brooklyn Beckham πήγε με την αδερφή του να αγοράσουν παιχνίδια



Χθες ο Brooklyn ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στο Instagram, κάνοντας τους περίπου 3 εκατομμύρια followers του να του στέλνουν μηνύματα αγάπης. Ο 16χρονος γιος της Victoria και του David πήγε παρέα με τη μικρή του αδερφή σε μαγαζί με παιχνίδια, για να της πάρει δωράκια και να την κάνει χαρούμενη. Και για να το "αποδείξει", τράβηξε μια φωτογραφία που φαίνεται ο ίδιος μέσα στο μαγαζί (πάντα τόσο στιλάτο αυτό το παιδί!).

Ο μεγαλύτερος από τα αδέρφια του, φαίνεται πως δίνει το καλό παράδειγμα στους μικρότερους, Romeo και Cruz. Η δε τρίχρονη Harper Seven δείχνει να του έχει πολύ αδυναμία. Παλιότερες φωτογραφίες τους αγκαλιά, με τον Brooklyn να είναι υπερπροστατευτικός απέναντι στη μικρή του αδερφούλα, αποδεικνύει όλη αυτή την αγάπη.

Ο Βrooklyn δέχτηκε πολλά σχόλια στα social media και τα γυαλιά του, τα οποία κυκλοφορούν από το brand της μητέρας του. Τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά και διάσημοι φίλοι τους, έχουν ξετρελαθεί με τα aviator γυαλιά ηλίου που λάνσαρε πρόσφατα, κάνοντας τις fashionistas παγκοσμίως να τα αναζητούν.

   

Δες εδώ τη μητέρα του, Victoria να καθαρίζει την... πασαρέλα.