Amy Winehouse: O αδερφός μου την κατέστρεψε - Αυτός την έσπρωξε στα βαριά ναρκωτικά

O Harry Civil αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από τη ζωή τους εκείνη την περίοδο.
Amy Winehouse: O αδερφός μου την κατέστρεψε - Αυτός την έσπρωξε στα βαριά ναρκωτικά



Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από το θάνατο της Amy και νέες πτυχές από την κοινή ζωή της με τον Blake Fielder Civil αποκαλύπτονται συνεχώς. Αυτή τη φορά ο μικρότερος αδερφός του Blake, Harry Civil, αναφέρει τις καταστρεπτικές συνέπειες που είχε όχι μόνο για την Amy αλλά για τον ίδιο και την οικογένειά του, το γεγονός ότι ο Blake ήταν τόσο εξαρτημένος από τα ναρκωτικά. 
Μάλιστα αυτή είναι η πρώτη φορά που ο 22 χρονος Harry μιλάει για τα τραγικά χρόνια που πέρασε πριν και μετά το θάνατο της Amy Winehouse. Αναφέρει μάλιστα ένα περιστατικό όπου το πρώην ζευγάρι έδωσε στον μικρότερο αδελφό του Freddy , όπου τότε ήταν μόλις 14 χρονών, να δοκιμάσει κόκα. 
Χαρακτήρισε τον αδελφό του και την άτυχη τραγουδίστρια αυτοκαταστροφικούς. 

“Ένιωθα ένοχος επειδή όλοι γνώριζαν ότι ο Blake ήταν υπεύθυνος που η Amy έπεσε στα βαριά ναρκωτικά. Δεν του μιλούσα για 2 χρόνια περίπου επειδή τον κατηγόρησα για πολλά πράγματα. Δεν τον μισώ αλλά εύχομαι η Αmy να ήταν ζωντανή. Επικοινωνήσαμε πάλι πριν λίγες εβδομάδες. Κατέστρεψε την οικογένειά μας. Σχεδόν όλοι μας θεωρούσαν  jumkies . Απομακρυνθήκαμε από τους γονείς μας και σπάνια πια βλέπουμε τον μπαμπά μας.”

Η μητέρα του Blake προσπάθησε να τον σώσει. Χάλασε όλες τις οικονομίες της και έχασε την πελατεία της από τη δουλειά της διότι αφιέρωσε όλο το χρόνο της στο να βοηθήσει τον Blake να αποτοξινωθεί από τα ναρκωτικά. 
“H χειρότερη περίοδος άρχισε όταν προετοιμαζόμουν να δώσω εξετάσεις. Τα πήγα καλά αλλά ακόμα αναρωτιέμαι αν μπορούσα να γράψω καλύτερα αν τα πράγματα δεν ήταν τόσο τραγικά.”

Παρόλ΄αυτά ο Harry  είχε ψηλά τον αδερφό του Blake παρά το όσα τραγικά έκανε στη ζωή του και στης Amy. Δεν μπορεί να ξεχάσει όλα όσα έμαθε από αυτόν. Ήταν μια φυσιολογική οικογένεια μέχρι που έμπλεξε με τα ναρκωτικά.

Δες το teaser από το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Amy!