Pink: Ανέμελη κάνει βόλτα με το ποδήλατό της στη Βενετία

Εθεάθη σαν μια κοινή "θνητή"! Είναι πολύ cool τυπάκι τελικά!
Pink: Ανέμελη κάνει βόλτα με το ποδήλατό της στη Βενετία



H Pink  κάνει ποδήλατο στη Βενετία με μουσική υπόκρουση στα αυτιά της! Η 35χρονη pop star αποδεικνύει πόσο cool τυπάκι είναι καθώς δεν την νοιάζει να κάνει συνέχεια ανατρεπτικά και εκκεντρικά πράγματα. Της αρέσουν οι αθλητικές δραστηριότητες, όπως αποδεικνύεται και από το σμιλεμένο κορμί της. Η αλήθεια είναι ότι έχει ακούσει τα εξ αμάξης για τα παραπανίσια κιλά που (δεν φαίνεται) ότι έχει πάρει, καθώς πάντα η pop star διέθετε ένα καλογυμνασμένο κορμί με όγκο. Η super star είναι πολύ αντιδραστική και ντόμπρα, και αυτό το έχει αποδείξει κατά καιρούς με δηλώσεις της. 
Η Pink φαίνεται να απολαμβάνει τη βόλτα της με το ποδήλατο. Μάλιστα στο πίσω μέρος του ποδηλάτου της είχε το laptop της όπου το είχε συνδέσει με τα ακουστικά της και  άκουγε μουσική. 
Ντυμένη casual με ένα μπλε σκούρο κολάν, άσπρα sneakers, ένα trendy φούτερ, γυαλιά στρογγυλά με ασημί φακούς και τα μαλλιά πιασμένα απλά. 

Φαντάζομαι πως η μουσική που ακούει θα εμπεριέχει και δικά της κομμάτια, λίγο ξεσηκωτικά για να  της δώσουν την ενέργεια που χρειάζεται πάνω στο ποδήλατο! Ιδανικό κομμάτι θα ήταν το “ so what”! 

 

 

Διάβασε εδώ τι υποστηρίζει η Pink για τα παραπανίσια κιλά που της προσάπτουν ότι έχει πάρει.