The Voice 2: H μπηχτή της Έλενας στον Stavento δεν είναι τίποτα

Οι ιστορικές κόντρες παικτών- κριτών που δεν θα ξεχάσουμε.
The Voice 2: H μπηχτή της Έλενας στον Stavento δεν είναι τίποτα



Μία κάπως αμήχανη στιγμή ζήσαμε στο χθεσινό «The Voice» μετά την αποχώρηση της παίκτριας του Μιχάλη Κουινέλη, Έλενας Παπαναγιώτου.

Το κορίτσι που λέγεται ότι είναι η νεαρότερη version της Έλενας Παπαρίζου ερμήνευσε το θρυλικό άσμα «Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου» του Σάκη Ρουβά και εξαρχής ένιωθε ότι δεν της πολυταίριαζε. Όταν ήρθε η ώρα της κρίσης, βρέθηκε απέναντι στην Εύα Τσάχρα, την Κατερίνα Καμπανέλλη και τον Άκη Παναγιωτίδη. Το κοινό ψήφισε Εύα και Κατερίνα και ο Stavento «έσωσε» τον γόη Άκη. Έτσι, η Έλενα έμεινε εκτός παιχνιδιού. Το θέμα είναι ότι το κορίτσι πληγώθηκε και έσπευσε να κάνει δηλώσεις on camera περί αδικίας και στρατηγικής. Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής: 

«Από την αρχή έλεγα πως το τραγούδι που μου δώσανε δεν ήταν πάνω μου, και πως αν περάσω ερμηνεύοντας αυτό το τραγούδι δεν θα είναι δίκαιο. Ο καθένας μας έχει το δικό του ύφος και στυλ που τραγουδάει, αλλά εμένα ήταν αντίθετο. Εξέφρασα την διαφωνία μου στον Μιχάλη αλλά όλοι μου έλεγαν πως κάποιος λόγος υπήρχε που μου το έβαλε αυτό το τραγούδι. Τελικά μάλλον ο λόγος ήταν για να φύγω. Πάντα πρέπει να υπάρχει κάποιος πιο αδύναμος στην ομάδα για να είναι πιο εύκολο μετά. Δεν θύμωσα, απλά πληγώθηκα γιατί δεν πιστεύω ότι πίστευε σε μένα!». 

Σήμερα το πρωί βγήκε στο Πρωινό και όταν ο Λιάγκας την στρίμωξε παραδέχτηκε προς τιμήν της ότι ένιωσε πικραμένη, γι’ αυτό είπε ό,τι είπε, ενώ υποστήριξε ότι δεν τα εννοούσε. 

Και ενώ όλοι μιλούν για χοντρή «μπηχτή» εμείς έχουμε αντίθετη γνώμη. Γιατί ποιος μπορεί να πει ότι αυτή η μικροκοντρίτσα είναι σημαντική όταν έχει δει ξεμαλλιάσματα και ξεμαλλιάσματα σε τέτοιου είδους talent shows; 

Δες μερικές ιστορικές κόντρες παικτών-κριτών και είναι σίγουρο ότι και εσύ θα ξεστομίσεις «σιγά την μπηχτή». 

Greek Idol: Μαρία Θεοδότου εναντίον Πέτρου Κωστόπουλου και Έλλης Κοκκίνου

Δεν μπορούσε να αποδεχτεί ότι φάλτσαρε η Μαρία Θεοδότου από το Greek Idol. Όταν δέχτηκε αρνητική κριτική από τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Έλλη Κοκκίνου ισχυρίστηκε ότι οι κριτές έχουν κηρύξει πόλεμο εναντίον της. Επικός τσακωμός.  

Just the 2 of Us: Αντώνης Βλοντάκης εναντίον Αθηναίδος Νέγκα 

Ποιος θα περίμενε ότι υπάρχει άντρας σε αυτό τον κόσμο που θα νευρίαζε αν τον έλεγαν ωραίο αγόρι; Κι όμως, ο Αντώνης Βλοντάκης συγχύστηκε όταν η Αθηναίς Νέγκα τον αποκάλεσε «φωτογενή πολίστα». Ακολούθησε ο εξής σουρεάλ διάλογος:
-Δεν θέλεις να σε φωνάζουν φωτογενή πολίστα;
-Την ματαιοδοξία μου την πέρασα μικρός. Εδώ ήρθα για άλλους λόγους   
-Ότι θα τον πείραζε κάτι τέτοιο δεν το περίμενα. Τι σε πείραξε ρε Βλοντάκη, σου είπα κάτι κακό, τι να έλεγα δηλαδή ωραίος γκόμενος, είπα φωτογενής πολίστας. Το είπα πιο κόσμια πιο μαζεμένα, πιο τηλεοπτικά.
- Αν έλεγες ωραίος γκόμενος θα έφευγε το μικρόφωνο από την πρώτη στιγμή. 

X- Factor: Ειρήνη Παπαδοπούλου εναντίον Γιώργου Θεοφάνους 

Τόσες προσβολές που είχε ακούσει από το στόμα του Γιώργου Θεοφάνους πώς να μην απηυδήσει η κοπέλα. Η τραγουδίστρια κυρίως άκουγε κυρίως και λιγότερο απαντούσε όμως έφτασε και αυτή κάποια στιγμή στα όριά της και έβαλε τα κλάματα. 

The Voice 1: Παναγιώτα Καψάλη εναντίον όλων

«Τα πήρε» η Παναγιώτα Καψάλη όταν κανένας από τους coaches δεν γύρισε στο άκουσμα της φωνής της. Το κορίτσι βέβαια έχει αφήσει στο παρελθόν εκείνη την άστοχη στιγμή εκνευρισμού μιας και όπως θα γνωρίζεις επανήλθε στο «The Voice 2» και μάλιστα βρίσκεται ακόμα στο παιχνίδι. 

Just the 2 of Us: Ράνια Κωστάκη- Γιώργος Γιαννιάς εναντίον Ρούλας Κορομηλά

Εκτός εαυτού έβγαλε τη Ράνια Κωστάκη και τον Γιώργο Γιαννιά η χαμηλή βαθμολογία που τους έβαλε η κριτική επιτροπή στο Just the 2 of Us. Συγκεκριμένα, είπαν ότι είχαν αποφασίσει να φύγουν αλλά τελικά θα μείνουν προσθέτοντας τα εξής:  «Ήταν παράφορα άδικη η επιτροπή. Οπότε αποφασίσαμε από κοινού να μείνουμε! Από εδώ και πέρα η κριτική επιτροπή για εμάς δεν μετρά». 

Η Ρούλα Κορομηλά στη συνέχεια προσπάθησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. 

Fame Story: Άσπα Τσίνα εναντίον Κατερίνας Κούκα

Αυτή η κόντρα πλέον θεωρείται ρετρό. Η Άσπα Τσίνα aka «δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου», έλεγε ότι η Κούκα είναι προκατειλημμένη απέναντί της και ότι την κοιτάει περίεργα στα παρασκήνια. Προσβλήθηκε η Κούκα, λοιπόν και επέλεξε να μην απευθύνει καν το λόγο στην Άσπα σε επόμενο live. Γενικώς, η κριτής τα είχε μαζεμένα στην παίκτρια μιας και όπως θα θυμάσαι «έθαβε» επανειλημμένα τους συμπαίκτες της ενώ είχε τσακωθεί με όλη την υφήλιο διατηρώντας πάντα το all time classic ειρωνικό χαμόγελο. Τελικά, οι δυο τους τα είπαν μια και καλή on-camera. 

Your Face Sounds Familiar: Σοφία Βόσσου εναντίον όλων

Μας ξάφνιασε η Σοφία Βόσσου με τα σχόλιά της για την κριτική επιτροπή στο Your Face Sounds Familiar. H τραγουδίστρια δήλωσε στην εκπομπή Excellent τα εξής: «Θα μπορούσα να είμαι στην επιτροπή λόγω της εμπειρίας μου... Αντικειμενικά θεωρώ ότι η επιτροπή... είναι λίγο περίεργα να παίρνω συνεχόμενα ένα τριάρι και τεσσάρι, νομίζω ότι δεν είναι αντικειμενικό. Δε νομίζω ότι έχω κάνει κάτι τόσο χάλια που να δικαιούμαι να πάρω τρία. Ήταν φάουλ του Τάκη με τον Παντελίδη! Έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη! Δεν έχουμε δικαίωμα να προσβάλουμε».

Δες ΕΔΩ ποιοι παίκτες μας ξετρέλαναν στο χθεσινό live του The Voice,