Ξεπουλάει το Vanity Fair! H Caitlyn Jenner είναι η Ελένη Μενεγάκη των ΗΠΑ

Ποιοι άλλοι διάσημοι πουλάνε και ποιοι μένουν στα ράφια.
Ξεπουλάει το Vanity Fair! H Caitlyn Jenner είναι η Ελένη Μενεγάκη των ΗΠΑ



Κυριολεκτικά πανικός γίνεται με το εξώφυλλο του Vanity Fair. Θα ξέρεις ήδη ότι ο πάλαι ποτέ Bruce Jenner συστήθηκε επίσημα ως Caitlyn και έκανε την πρώτη της επαγγελματική φωτογράφιση από το φακό της Annie Leibovitz. 

Η (πια) μητριά της Kim Kardashian έσπασε το internet καθώς από χθες τη συζητάμε όλη μέρα, ενώ το hashtag #CallMeCaitlyn ήταν top trending topic παγκοσμίως στο Twitter. Άσε που ουδείς ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την εγκυμοσύνη της Kim αφού είχαμε πιο ενδιαφέροντα μαντάτα.  

Αν έκανες ζάπινγκ τις προηγούμενες ώρες θα καταλάβεις τι εννοούμε. Η είδηση παίζει παντού και εμείς μάθαμε απ’ έξω και ανακατωτά τα εξώφυλλα που έγραψαν ιστορία. 

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, μην σου κάνει εντύπωση που όλοι λένε ότι το συγκεκριμένο τεύχος που κυκλοφορεί στις 9 Ιουνίου θα ξεπουλήσει. Μάλιστα, κάποιοι εκτιμούν ότι θα κάνει ρεκόρ πωλήσεων.

Γεγονός, που μας έφερε στο μυαλό την Ελένη Μενεγάκη, που είναι ο ορισμός του best- seller. Που έκανε μέχρι και την αιώνια εχθρό της Έλενα Λυμπέρη να δώσει τόπο στην οργή και να την ξαναβάλει στο εξώφυλλο του «Hello» σεβόμενη το αναγνωστικό κοινό (και υποθέτουμε τη βιωσιμότητα του περιοδικού). 

Οπότε, σε λίγες μέρες θα ξέρουμε αν η Caitlyn Jenner είναι η Ελένη Μενεγάκη των ΗΠΑ. Μέχρι τότε, ας δούμε ποιοι είναι εκείνοι οι celebrities που εκτόξευσαν στα ύψη της πωλήσεις του Vanity Fair και ποιοι εκείνοι που έμειναν στα ράφια. 

Τα εξώφυλλα που ξεπούλησαν

Σεπτέμβριος 2005: Jennifer Aniston (738.929 αντίτυπα)


Ποιος μπορούσε να αγνοήσει την πρώτη συνέντευξη της Jennifer Aniston μετά το χωρισμό της με τον Brad Pitt; Η ηθοποιός έκλαψε και μοιράστηκε με τον κόσμο το σοκ της για τη σχέση του πρώην της με την Angelina ενώ φωτογραφήθηκε ημίγυμνη. Τι άλλο θες; 

Οκτώβριος 2006: Tom Cruise, Katie Holmes και Suri (713.776 αντίτυπα)


Όχι μία, όχι δύο αλλά 22 ολόκληρες σελίδες οικογενειακής ευτυχίας μοιράστηκε το ζεύγος Cruise- Holmes σε αυτό το τεύχος. Το άλμπουμ τους ήταν παγκόσμια αποκλειστικότητα οπότε αναμενόμενο ήταν να πουλήσει σαν τρελό.

Σεπτέμβριος 1999: Carolyn Bessette Kennedy (640.816 αντίτυπα)


Όλοι λένε πόσο ευτυχισμένη έδειχνε η Carolyn Bessette Kennedy όταν ο ταλαντούχος φωτογράφος Bruce Weber την αιχμαλώτισε στο φακό του. H αδικοχαμένη σύζυγος του Kennedy σκοτώθηκε τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς που κυκλοφόρησε το τεύχος. 

Απρίλιος 1995: Hollywood Issue (606.894 αντίτυπα) 


Jennifer Jason Leigh, Uma Thurman, Nicole Kidman, Patricia Arquette, Linda Fiorentino, Gwyneth Paltrow, Sarah Jessica Parker, Julianne Moore, Angela Bassett και Sandra Bullock. Πόσες σταρ να αντέξει ένα τεύχος; 

Αύγουστος 2003: John F. Kennedy, Jr. και Carolyn Kennedy Bessette (598.744 αντίτυπα)


«H τραγική ιστορία πάθους και προδοσίας». Ο τίτλος τα λέει όλα. 

Τα εξώφυλλα που έμειναν στα αζήτητα

Ιούλιος 1999: Will Smith (202.701 αντίτυπα) 


Τι και αν οι ταινίες του τρέλαναν τα box office… Αυτό δεν έχει καμία σημασία. Ο Will Smith δεν κατάφερε να ιντριγκάρει τους αναγνώστες παρόλο που κάνει εφέ πάνω σε ένα μαύρο άλογο. 

Ιούλιος 1993: Harrison Ford (243.000 αντίτυπα)


Θα σε ενδιέφερε να μάθεις πώς ο Harrison Ford  διαχειρίζεται τις φανς και τη φήμη. Εμάς πάντως όχι. Τι και αν κατέβασε τα παντελόνια του...

Φεβρουάριος 2011: Justin Bieber (246.000 αντίτυπα)


Καμία έφηβη δεν φαίνεται να συγκινήθηκε με τον τότε 17χρονο Justin. Εδώ που τα λέμε δεν είπε και τίποτα συγκλονιστικό. Ότι είναι θεότρελος και ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του Michael Jackson. «Ποιος να το φανταζόταν πως τα 12χρονα δεν αγόραζαν περιοδικά;» είχε δηλώσει τότε εκπρόσωπος του Vanity Fair.

Μάιος 2009, Gisele Bundchen (280.000 αντίτυπα)


Τι και αν η Gisele μίλησε για το νέο σύζυγό της Tom Brady και τη σχέση της με τον γιο του John. Τι και αν είπε πώς έμαθε ότι η πρώην του είναι έγκυος; Το story της δεν ήταν αρκετό για να εκτοξεύσει τις πωλήσεις. 

Μάρτιος 2010: Young Hollywood (300.000 αντίτυπα) 

To νέο αίμα του Hollywood απ' ό,τι φαίνεται δεν πούλησε.