Φραγκολιά μην ανησυχείς! Όλοι έχουμε σεξουαλικά απωθημένα

10 γυναίκες αποκαλύπτουν τι μένει να δοκιμάσουν.
Φραγκολιά μην ανησυχείς! Όλοι έχουμε σεξουαλικά απωθημένα



Το ακούσαμε και αυτό. Ο Κώστας Φραγκολιάς λέει έχει σεξουαλικά απωθημένα. Το είπε στην εκπομπή «Όλα Καλά» στο Μακεδονία και μπορεί να διευκρίνισε ότι ναι μεν είναι λίγα, όμως και πάλι μας ξάφνιασε. Γιατί δεν μπορεί ολόκληρος Φραγκολιάς, που είναι τόσο ωραίο παιδί να μην έχει ικανοποιήσει τις πιο τρελές του σεξουαλικές φαντασιώσεις στα 40 του χρόνια. Διάσημος είναι, γραμμωμένος είναι, τι περιμένει; 

Ορίστε και το στιγμιότυπο. 

Το θέμα είναι ότι ο γνωστός παρουσιαστής με τις δηλώσεις του μας έβαλε σε σκέψεις και μας έκανε να αναλογιστούμε αν έχουμε σεξουαλικά απωθημένα και τι είδους είναι αυτά. Μετά από πολλή συζήτηση αποφασίσαμε να ρωτήσουμε δέκα γυναίκες διαφορετικών ηλικιών, να μοιραστούν μαζί μας εκείνες τις εμπειρίες που θα ήθελαν να δοκιμάσουν πριν να είναι αργά. 

Βασιλική, 29 

Δεν πιστεύεις ότι πρέπει να έχω μία λεσβιακή εμπειρία πριν παντρευτώ; Για την ακρίβεια, θα ήθελα ένα βράδυ στο κρεβάτι μου ένα έμπειρο και σέξι κορίτσι με μικρό στήθος και στιλ. Και εννοείται θα προηγηθεί πολύ αλκοόλ. 

Φανή, 32

Φαντάζομαι ότι όλες το ίδιο θα έχουν απαντήσει. Ποια δεν θέλει να κάνει ένα τρίο σε αυτή τη ζωή; Ή να συμμετάσχει σε ένα όργιο τύπου «Μάτια Ερμητικά Κλειστά»; Ή έστω να κάνει μία ανταλλαγή συντρόφων; Πιστεύω θα είναι ωραία εμπειρία, έλα όμως που δεν έχω το θάρρος να το κάνω. 

Αλεξία, 27

Έχω πάει με συνομίληκους, με φοιτητές, με επιχειρηματίες, ανέργους, με 50άρηδες, με 20άρηδες, με τον γείτονα, με Κινέζο και γενικώς με ό,τι μπορείς να φανταστείς. Όμως δεν ξέρω πώς είναι να πηγαίνεις με έναν νεαρό άντρα που δεν έχει κάνει ποτέ στη ζωή του σεξ. Να τον μυήσεις στον κόσμο του σεξ σα να είσαι δασκάλα και εκείνος ο μαθητής. Παράξενο; Να έχει κλείσει τα 18 μην παρεξηγηθούμε κι όλας. 

Ελένη, 24

Θέλω να δω πώς είναι να πηγαίνεις με έναν celebrity, ας είναι και β’ κατηγορίας. Είμαι επιφανειακή; 

Ματίνα, 38

Κάνω σεξ με το αγόρι μου και αφήνω ανοιχτή την κουρτίνα. Απέναντι στο μπαλκόνι στέκεται ο κούκλος γείτονας που μοιάζει με τον Tom Hardy και μας κοιτάει πίνοντας ένα ποτήρι ουίσκο. Και μετά ξύπνησα. Πάντως, το να κάνω σεξ και να με παρακολουθούν είναι κάτι που θα ήθελα να μου συμβεί σε αυτή τη ζωή. 

Μαρία, 33

Με εξιτάρει η παρανομία. Θα ήθελα να κάνω σεξ με το αφεντικό μου ή με έναν παντρεμένο άντρα. Βλέπω που στις ταινίες μπαίνουν κρυφά στο γραφείο του προισταμένου, εκείνος κλείνει τα στόρια, πετάει κάτω τα πράγματα και γίνεται χαμος. Καταλαβαίνεις, μου φαίνεται πολύ σέξι όλο αυτό. 

Κατερίνα, 43

Πάντα έλεγα ότι θέλω να πάω με έναν gay άντρα και όλοι με κοιτούσαν περίεργα και με μισό μάτι. Αλλά σκέψου πόσο μεγάλη επιτυχία θα ήταν να έχει στύση. 

Θάλεια, 40

Αν είχα πολλά χρήματα θα ήθελα να κάνω σεξ με έναν επαγγελματία που να απευθύνεται μόνο στην αφρόκρεμα. Τώρα τον τσιγκουνεύομαι αλλά μπορεί και να το κάνω στο μέλλον. 

Μυρτώ, 28

Καταρχάς, πρέπει να σου πω ότι βλέπω φανατικά «Fake Taxi», όπου ένας σέξι ταξιτζής ικανοποιεί διάφορα κορίτσια που μπαίνουν στο όχημά του. Γι’ αυτό μου έχει κάτσει να πάω με έναν ταξιτζή, έχω πλάσει μάλιστα ωραία ιστορία στο μυαλό μου. 

Δες ΕΔΩ αν ο Κώστας Φραγκολιάς τελικά θέλει κορίτσια με κοιλιά.