FIFA: Η Ιrina Shayk είχε δεσμό με τον πρόεδρο της, Sepp Blatter!

Τα σκάνδαλα στην παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου διαδέχονται το ένα το άλλο. Και έχουν και απόχρωση… ροζ
FIFA: Η Ιrina Shayk είχε δεσμό με τον πρόεδρο της, Sepp Blatter!



Η Irina Shayk ήταν το κορίτσι του Cristiano Ronaldo για 4 χρόνια. Ο Cristiano γκρίνιαζε γιατί η FIFA, παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου γαρ, τον σνόμπαρε. Και ένα δημοσίευμα ήρθε να δώσει απαντήσεις: Η Irina είχε σχέση με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Sepp Blatter!

Όπως αναφέρει η Mirror, η Ρωσίδα καλλονή και ο 80χρονος Ελβετός, ο οποίος παραιτήθηκε πριν λίγες μέρες από την προεδρία, διατηρούσαν κρυφά δεσμό τον οποίο χαιρόντουσαν κατά διαστήματα σε διάφορα gala που συναντιόντουσαν.

Mάλιστα ο… άτακτος Blatter διατηρούσε δεσμό με την Linda Barras ενώ ο Cristiano διαρκώς παραπονιόταν πως η FIFA τον σνόμπαρε για την επιλογή του καλύτερου παίκτη στον κόσμο, Και τώρα μάλλον έμαθε και το γιατί…

Η Shayk με τον Ronaldo χώρισαν επειδή η Ρωσίδα είχε μάθει πως ο Πορτογάλος superstar της Ρεάλ Μαδρίτης την απατούσε, ωστόσο μάλλον δεν κοίταζε τα δικά της καμώματα…

Και αυτό το ροζ σκάνδαλο έρχεται να προστεθεί στα ήδη άπειρα προβλήματα που ταλανίζουν την FIFA, όπως η δωροδοκία και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ντροπή σου Irina, πάντως…

Δες ΕΔΩ την γυναίκα που ισχυρίζεται πως έκανε sex με τον Ronaldo όσο εκείνος ήταν με την Irina Shayk