Δεν είναι μόνο η Renee Zellweger αγνώριστη: Διάσημοι πριν και μετά την πλαστική

Οι διαφορές είναι μικρές, ωστόσο λίγοι είναι οι αστέρες που δεν έχουν βάλει νυστέρι στο πρόσωπό τους.
Δεν είναι μόνο η Renee Zellweger αγνώριστη: Διάσημοι πριν και μετά την πλαστική



Για να μην πούμε όλοι, αρκετοί Α class celebrities έχουν επιλέξει να κάτσουν στο χειρουργικό κρεβάτι προκειμένου να βελτιώσουν κάποιες ατέλειες είτε από το πρόσωπό τους είτε από το σώμα τους. Η διαπίστωση που κάναμε είναι πως η μύτη έρχεται πρώτη στη λίστα των πλαστικών επεμβάσεων. Πάντως έτσι όπως έχει εξελιχθεί ο τομέας της πλαστική χειρουργικής, πλέον γίνονται... θαύματα με τις διαφορές του πριν και του μετά να είναι πολύ μικρές. Με αφορμή την απίστευτη μεταμόρφωση της Renee Zellweger θυμηθήκαμε τις πιο εντυπωσιακές μεταμορφώσεις (με νυστέρι) διασήμων του Hollywood: 

1. Megan Fox

Οι πλαστικές επεμβάσεις έκαναν την Megan Fox αναμφισβήτητα πιο όμορφη. Τα μπλε της μάτια  έγιναν πιο εκφραστικά ενώ έχει τονιστεί η χαριτωμένη μύτη της αλλά και τα σαρκώδη χείλη της.

2. Gwyneth Paltrow

H Gwyneth Paltrow έχει ενισχύσει κατά πολύ το πρόσωπό της και φαίνεται όλο και πιο νέα. Οι αλλαγές που κάνει δεν περνάνε απαρατήρητες. Τα χείλα της είναι λίγο πιο μεγάλα και κάνει συνεχώς μικροδιορθώσεις.

3. Halle Berry

Στη Halle Berry αρέσει να βρίσκεται στην κορυφή. Τα χρόνια περνάνε αλλά η εμφάνισή της που υποστηρίζεται από μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων δεν έχει αλλάξει. Σε μερικές από αυτές έχουν συμπεριληφθεί και κάποιες βελτιώσεις το πρόσωπό της.

4. Scarlett Johansson

H Scarlett Johansson φαίνεται πως την έχει πειράξει τη μυτούλα της. Μετά την πλαστική δείχνει πιο μικρή και στενή. Ο πλαστικός της πάντως έχει κάνει καλή δουλειά αφού με δυσκολία καταλαβαίνεις τη διαφορά. 

5. Ashley Tisdale

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Ashley Tisdale σκέφτηκε πως η μύτη της δεν είναι όπως θα ήθελε, και αποφάσισε να τη βελτιώσει. Το αποτέλεσμα για να λέμε και αλήθειες είναι πολύ καλό.  

6. Ashley Simpson

Η Ashley Simpson επίσης έχει υποβληθεί σε διορθωτική επέμβαση μύτης. Από μελαχρινή έγινε μια εντυπωσιακή ξανθιά με βελτιωμένη μύτη και είναι θαυμάσια.  

7. Britney Spears

Η άψογη μύτη της Britney Spears σε βάζει σε σκέψεις. Οταν δεις όμως μια παλιά της φωτογραφία, τότε είσαι σίγουρη πως κάτι έχει κάνει. Το σίγουρο είναι πως δεν το κρύβει, αφού μετά από κάθε πλαστική στήνεται στον φακό με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

8. Angelina Jolie

Οι περισσότεροι άντρες όταν μιλάνε για την Angelina Jolie κάνουν λόγο για μια “δολοφονική” ομορφιά. Ακόμα όμως και η σούπερ σταρ Angelina έχει βάλει νυστέρι στο πρόσωπό της. Λίγο πιο λεπτή μύτη, λίγο πιο μεγάλα χείλια και λίγο πιο εκφραστικά ζυγωματικά δίνουν αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα.

9. Blake Lively

Τι πρωτότυπο! Η Blake Lively έχει διορθώσει και αυτή τη μύτη της.Το χαμόγελό της βέβαια είναι αυτό που αποσπά την προσοχή. Σε συνδυασμό με τις γωνίες του προσώπου της και τα μεγάλα μάτια της, όλο το αποτέλεσμα φαίνεται πολύ καλό και φυσικό.  

10. Cristiano Ronaldo

Και οι άντρες καταφεύγουν σε πλαστικές επεμβάσεις προκειμένου να διορθώσουν κάποια ατέλειά τους. Μέσα λοιπόν σε αυτούς είναι και σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου. Η διαφορά με τον Cristiano Ronaldo είναι πως η εγχείρηση που έκανε έχει να κάνει να τα δόντια του. Παρατηρώντας τις φωτογραφίες θα δείτε σαφώς μια καλύτερη οδοντοστοιχία με τα χαρακτηριστικά του προσώπου του να παραμένουν ίδια.