Julia Nova: Ποια είναι τελικά η εκρηκτική ξανθιά του Mega με Μία;

Η καλλονή που βρίσκεται στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την ζωή της...
Julia Nova: Ποια είναι τελικά η εκρηκτική ξανθιά του Mega με Μία;



Η όμορφη ξανθιά που εμφανίζεται στην παρέα του Μάρκου Σεφερλή έχει καταγωγή από το Ivanofrankivsk της Ουκρανίας και είναι μόλις 23 ετών. Η εμφάνισή της φέρνει κάτι ανάμεσα σε Δούκισσα Νομικού και Brigitte Bardot, ενώ τα δύο της μεγάλα ατού είναι τα καλλίγραμμα πόδια της και το αγγελικό της πρόσωπο.

Βέβαια, η ίδια βρισκόταν και πέρσυ στο “Πρωινό μου” ως μοντέλο που συμμετείχε στην παρουσίαση των θεμάτων μόδας. Αυτή τη σεζόν όμως όπως φαίνεται ήταν η στιγμή για να αναδειχθεί, αφού λίγες μόλις ώρες αφότου εμφανίστηκε στο Mega με Mία προκάλεσε viral και ξεσηκωμό στα social media.

H Julia Nova, μίλησε στο Πρώτο Θέμα λέγοντας πως έφυγε από την Ουκρανία στα 13 της χρόνια, θέλοντας να έρθει στην Ελλάδα γιατί βρισκόταν η μητέρα της εδώ. Η Τζούλια τελείωσε το σχολείο, σπούδασε Οικονομικά, όμως ήξερε ότι οι απρόσωποι αριθμοί δεν ήταν εκείνο με το οποίο ήθελε να καταπιάνεται στην υπόλοιπη ζωή της. “Το modelling ήρθε στη ζωή μου ξαφνικά. Ούτε που το είχα σκεφτεί. Μια φίλη μου, μοντέλο και τραγουδίστρια, με έκανε να το σκεφτώ σοβαρά. Εκείνη με παρακίνησε” τόνισε.

Τι πιστεύει όμως η ίδια για τον Μάρκο Σεφερλή; Τι άνθρωπος είναι και γιατί την διάλεξε; “Δεν ξέρω. Μάλλον κάτι θα είδε σε μένα. Ο Μάρκος έχει τρομερό κέφι. Αυτός ο άνθρωπος σου φτιάχνει τη μέρα.”

Όσον αφορά το μελλοντικό της ρόλο στο Πρωινό, δήλωσε: “Προς το παρόν δεν ξέρω αν θα έχω μεγαλύτερο ρόλο στο Πρωινό. Πιστεύω πάντως στο ποτέ μη λες ποτέ.”