Γιώργο Λιάγκα είμαστε μαζί σου! Το λευκό σου το κοστούμι μας άρεσε

Πώς θα το φορέσεις χωρίς να μοιάζεις με παγωτατζή.
Γιώργο Λιάγκα είμαστε μαζί σου! Το λευκό σου το κοστούμι μας άρεσε



Και τι δεν άκουσε ο Γιώργος Λιάγκας για την τελευταία εμφάνισή του στο live του «The Voice».

Αντικείμενο «τρολαρίσματος» ήταν το λευκό του κοστούμι με τα σχόλια να ξεκινούν από την έναρξη του show. «Επιτέλους ξαναγύρισε ο παλιός Γιώργος, αλλά έπρεπε να φτάσουμε στο τέλος για να ξαναρθεί στα καλά του;», είπε ο Αντώνης Ρέμος αναφερόμενος στις στιλιστικές του επιλογές με τον Λιάγκα να απαντάει το εξής: «Έχουμε ακόμα δύο, περίμενε, δεν το έχουμε τερματίσει ακόμα. Έχει κι άλλο». 

Στη συνέχεια, τα σχόλια στα social media πήραν φωτιά ενώ και ο Θέμης Γεωργαντάς έδωσε και ένα επιπλέον κίνητρο στους χρήστες ανακοινώνοντας ότι υπάρχει και το hashtag της ημέρας «OLiagasMoiazei». Ο Λιάγκας τελικά έμοιαζε με γκρουπιέρη, φύλακα άγγελο, σερβιτόρο, πιγκουίνο, με την Αλίκη στο Ναυτικό, με τον James Bond, με μπάτλερ και παγωτατζή. 

Ο ίδιος, βέβαια, εμφανίστηκε στη σκηνή κρατώντας ένα κλαρίνο προκειμένου να αποδείξει ότι έχει ντυθεί «κλαρινογαμπρός» και ότι έχει αίσθηση του χιούμορ. 

Εμείς όμως θεωρούμε ότι δεν έπρεπε να φτάσει σε αυτό το σημείο αυτοσαρκασμού. Είμαστε μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου που μέσω twitter είπε πως τον ζηλεύουν και τον παρότρυνε να μην ξαναβάλει σκούρα. 

Άρα το λευκό του το κοστούμι μας άρεσε και αν δεν έκανε τόση αντίθεση με το μαύρισμά του θα τον κυκλοφορούσαμε άνετα σε κάποιο φιλανθρωπικό gala ή σε κάποιο κόκκινο χαλί. 

Άλλωστε, δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο μόνος που φόρεσε λευκό κοστούμι. Οι celebrities του εξωτερικού έχουν από ένα λευκό κοστούμι στην γκαρνταρόμπα τους και δείχνουν ωραιότατοι. 

Ας δούμε, λοιπόν, ποιοι κατάφεραν να το φορέσουν χωρίς να μοιάζουν με παγωτατζήδες. 

Δες ΕΔΩ τι απάντησαν 10 γυναίκες στο ερώτημα: Είναι σέξι ο Γιώργος Λιάγκας;