Melanie Griffith και Antonio Banderas: Γιόρτασαν μαζί την αποφοίτηση της κόρης τους

Οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις και μετά το χωρισμό τους!
Melanie Griffith και Antonio Banderas: Γιόρτασαν μαζί την αποφοίτηση της κόρης τους



Ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που το διάσημο ζευγάρι της showbiz ανακοίνωσε τον χωρισμό του. Απ’ ότι φαίνεται όμως, η Melanie Griffith και ο Antonio Banderas διατηρούν καλές σχέσεις και βάζουν πάνω από όλα την οικογένεια.  Στη φωτογραφία τους βλέπετε μαζί με την 18 χρονη κόρη τους Stella, στην αποφοίτησή της. Μια τέτοια ημέρα είναι πολύ σημαντική για κάθε γονέα και όπως βλέπετε, οι δυο σταρ ποζάρουν αγκαλιασμένοι, χαρούμενοι και υπερήφανοι.

Η 57χρονη Melanie ανέρτησε πολλές φωτογραφίες στα social media από την τελετή της αποφοίτησης της κόρης της, μεταξύ των οποίων και αυτή που ποζάρουν οι τρεις τους αγκαλιασμένοι. Η λεζάνα της φωτογραφίας είναι «Mama, Stella and Papi».

Στην παρακάτω φωτογραφία, όπου απεικονίζεται η Melanie Griffith αγκαλιά με την κόρη της, φαίνεται το τατουάζ στο χέρι της, που είχε το όνομα του Antonio μέσα σε μια καρδιά, καλυμμένο και ξεθωριασμένο.

Μετά το χωρισμό τους, η γνωστή ηθοποιός φαίνεται ότι σβήνει τα σημάδια του Antonio Banderas όχι μόνο από το μυαλό της, αλλά και από το κορμί της. Ο 54χρονος, Ισπανός ηθοποιός έχει ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του με την Nicole Kempel, ενώ η Melanie φαίνεται να απολαμβάνει πλεόν την ελευθερία της και τις όμορφες στιγμές με τα παιδιά της. Μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Antonio, αλλά και ο ίδιος είχε δηλώσει ότι την αγαπάει και τη σέβεται, τόσο σαν άνθρωπο αλλά και σαν ηθοποιό. «Την αγάπησα, την αγαπώ και θα την αγαπώ». 

Δες ΕΔΩ κι άλλη φωτογραφία της Melanie Griffith με ξεθωριασμένο το τατουάζ της για τον Antonio