Μαίρη Συνατσάκη, βρήκαμε τους αντικαταστάτες σου

Αυτούς θέλουμε να δούμε στο πάνελ του Ant1.
Μαίρη Συνατσάκη, βρήκαμε τους αντικαταστάτες σου



Ο Λιάγκας το είπε απ’ έξω, απ’ έξω. Αν η Μαίρη Συνατσάκη κάνει τη δική της εκπομπή τότε θα αναζητήσουν τον αντικαταστάτη της. Οι πόρτες πάντως είναι ανοιχτές. Για την ακρίβεια, δήλωσε στις κάμερες το εξής: 

Αν επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν τη Μαίρη Συνατσάκη να κάνει τη δική της εκπομπή μοιραία θα αποχωριστούμε τη Μαίρη και θα αναζητήσουμε έναν ακόμα άνθρωπο στη θέση της Μαίρης. Θεωρώ ότι με άλλη γυναίκα δεν θα μπορούσα να κάνω εκπομπή, το δίδυμο που έχουμε κάνει με τη Φαίη και είναι πολύ πετυχημένο δύσκολα μπορεί να ξαναγίνει. Άρα να κάνουμε μια άλλη ομάδα με άλλους συμπαρουσιαστές κλπ με χαρά θα μπορούσε να γίνει. Γιατί όχι με τον Δημήτρη και με οποιονδήποτε άλλο. 

Οπότε πάμε πάλι από την αρχή. Φανταζόμαστε την Φαίη και τον Γιώργο να είναι ξαπλωμένοι στο καναπέ του σπιτιού τους, ο Γιώργος να τρίβει τα πόδια της Φαίης κάπως βαριεστημένα και να ψάχνουν τον άνθρωπο που θα μπορούσε να αντικαταστήσει τη Συνατσάκη. «Πάρτον ένα και χτύπα τον άλλον είναι όλοι τους ρε Φαίη», «άντε να τη συμπαθήσει η Σάσα», «μη φέρουμε έναν δεύτερο Γεωργαντά που τα έχει καλά με όλους». Κουβέντα στην κουβέντα τελικά θα υπάρξει μια μικρή ένταση και εδώ είναι που παρεμβαίνουμε εμείς για να καταθέσουμε τις δικές μας προτάσεις. Ορίστε τα πρόσωπα που θα θέλαμε να πριονίσουν τη θέση της Μαίρης.    

Δημήτρης Ουγγαρέζος 

Όλοι ξέρουμε πολύ καλά ότι θα ήταν η τέλεια επιλογή. Όμως όπως θα γνωρίζεις ήδη οι φήμες τον θέλουν να συζητάει για μεσημεριανή εκπομπή με τον Ant1 στο πλευρό της Μαίρης Συνατσάκη. 

Αθηναϊς Νέγκα

Έβλεπα τις προάλλες μία παλιά συνέντευξή της στη Ναταλία Γερμανού και διαπίστωσα ότι αυτή η γυναίκα είναι χείμαρρος. Είναι ειλικρινής, η γνώμη της μπορεί να προκαλέσει ίντριγκες και έχει αστείρευτο χιούμορ. Μη σου πω ότι θα θέλαμε να δίνει tips για σεξ και σχέσεις όπως έκανε στη ραδιοφωνική της εκπομπή σαν ένας άλλος Γρηγόρης Γκουντάρας.

Γιώργος Λιανός 

Πλέον συνηθίσαμε να τον βλέπουμε στην τηλεόραση και θα μας λείψει αν τον χάσουμε. Ξέρει καλά την παρέα, έχουμε δει ότι είναι ταιριαστοί και με χαρά θα τον καλωσορίζαμε σαν τηλεθεατές ξανά στην πρωινή ζώνη. 

Έλενα Παπαβασιλείου 

Το κορίτσι που έκανε άνω κάτω την εκομπή «Γυναίκες» είναι ό,τι πρέπει για το πάνελ του Γιώργου και της Φαίης. Είναι καλλονή, τσαχπίνα, έχει άποψη για τον κόσμο της showbiz και θα έρχεται σε αντίθεση με την εκρηκτική προσωπικότητα της Σάσας Σταμάτη. 

Άσπα Τσίνα

Μην το γελάς. Αν δεν απατώμαι, η Άσπα είχε σπουδάσει δημοσιογραφία και είχε έναν άρτια δομημένο λόγο. Είναι η γυναίκα- ναρκωτικό που δεν την αντέχεις και παράλληλα δεν αντέχεις να μην τη βλέπεις. Θα πληρώναμε όσο- όσο για να γυρίσει στη Φαίη και να της πει «δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου». 

Guy Krief 

Και μια μιλάμε για ξεχασμένα πρόσωπα, θυμάσαι τον παρουσιαστή του Mad που λεγόταν Guy και μιλούσε σπαστά ελληνικά; Τρομερός τύπος και πολύ αστείος. Θα ήθελα σαν τρελή να τον ξαναδώ στην tv. Πλέον ασχολείται με το digital marketing και μάλλον δεν έχει ανάγκη την τηλεόραση 

Άγνωστος Χ

Ίσως πρόκειται για την καλύτερη επιλογή. Φέρτε μας έναν παρουσιαστή, μία παρουσιάστρια που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά στην ελληνική τηλεόραση. Δημιουργήστε ένα νέο σταρ. Τόσο δύσκολο είναι; Βάλτε έναν καινούργιο έρωτα στη ζωή μας. Τώρα που το σκέφτομαι, και ο νονός και παιδικός φίλος της Φαίης μια χαρά ήταν. 

Δες ΕΔΩ αν λείπει στη Λάουρα Νάργες το  Πρωινό.