Μάρω Κοντού πες μας το μυστικό ή τον πλαστικό σου

Ποιες γυναίκες είναι ακόμα κορίτσια στα 80.
Μάρω Κοντού πες μας το μυστικό ή τον πλαστικό σου



Μετά τη χθεσινή εμφάνιση της Μάρως Κοντού στα Καρντάσιανς το μέλλον μοιάζει καλύτερο και σε αυτό είμαστε κάθετες. Γιατί είναι σίγουρο ότι και εσύ γούρλωσες τα μάτια σου όταν είδες τη λεία και όμορφη επιδερμίδα της σταρ που κοντεύει να κλείσει τα 80. 

Λένε ότι η ηλικία μιας γυναίκας φαίνεται από το λαιμό, όμως όσο και αν πλησιάσαμε την οθόνη ήταν πάρα πολύ δύσκολο να διακρίνουμε ρυτίδες ή δείγματα γήρανσης. Γιατί τα χέρια της; Είδες πουθενά κηλίδες; Όπως και να έχει η κατάσταση, η Μάρω Κοντού επίσημα από χθες έγινε το είδωλό μας, έγινε η γυναίκα που θα θέλαμε να είμαστε μεγαλώνοντας. 

Αν δεν μας πιστεύεις δες και ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο παρακάτω. Παρεμπιπτόντως, η Μάρω Κοντού κάνει κριτική στον Γρηγόρη Αρναούτογλου επειδή προ ημερών έλεγε εμμέσως στον φιλοξενούμενό του Κώστα Κούντο ότι ήταν λάθος που πήγε σε gay καλλιστεία χωρίς να είναι gay. Ο διάλογος είναι απολαυστικός. 

Το θέμα, όμως, είναι ότι θέλουμε απελπισμένα να μάθουμε το μυστικό της, ή έστω τον πλαστικό της. Με μια γρήγορη αναζήτηση στο Internet ανακαλύψαμε μία συνέντευξη που παραχώρησε στον Πάνο Ζόγκα προ διετίας στην οποία δήλωνε ότι κάνει κολύμβηση και καθημερινό περπάτημα. Παρόλα αυτά τρώει κάθε μέρα γλυκά, ενώ δεν μπορεί να πειθαρχήσει στο κάπνισμα. 

Περιμένοντας, λοιπόν, να μάθουμε το μυστικό της αποφασίσαμε σήμερα να συντάξουμε τη λίστα με τις γυναίκες που έχουν νικήσει το χρόνο και είναι κατά τη  γνώμη μας τα απόλυτα πρότυπα ομορφιάς. 

Δες ΕΔΩ ποιες διάσημες επέλεξαν το make up free look.