Πάντρεψε την κόρη του ο Bob Diamond - Το πιο glam νυφικό της χρονιάς

Την είχε σαν πριγκίπισσα για δύο μέρες στη βόρεια Γαλλία.
Πάντρεψε την κόρη του ο Bob Diamond - Το πιο glam νυφικό της χρονιάς



Με το στέλεχος χρηματοοικονομικών Teddy Wasserman πάντρεψε την 25χρονη κόρη του Nell ο άλλοτε κορυφαίος βρετανός τραπεζίτης Bob Diamond το σαββατοκύριακο που πέρασε. Εκείνη με χαρά φόρεσε το πανάκριβο νυφικό που δημιούργησε ο σχεδιαστής Olivier Theyskens χρησιμοποιώντας μάλιστα 35 μέτρα μετάξι.  Το εντυπωσιακό νυφικό ήταν στράπλες σε κόψιμο sweetheart, είχε μία τεράστια ουρά και ένα μακρύ διαφανές βέλο και υπολογίζεται ότι κόστισε 250.000 με 300.000 δολάρια.

Το ίδιο απόγευμα η Nell φόρεσε ένα φόρεμα αρχαιοελληνικού τύπου το οποίο σχεδιάστηκε από τον καρδιακό της φίλο Prabal Gurung.

Ο γάμος έγινε στο Ξενοδοχείο Du Cap-Eden-Roc στη βόρεια Γαλλία όπου η διανυκτέρευση ξεκινάει από το ταπεινό ποσό των 700 δολαρίων.

Ο πατέρας της το διήμερο έκανε όλα τα χατίρια της κόρης του και της φερόταν σαν πριγκίπισσα όλη μέρα ενώ προσέλαβε μάλιστα τους ίδιους διοργανωτές που σχεδίασαν τον βασιλικό γάμο του Wiliam και της Kate to 2011.

Η λίστα γάμου περιλάμβανε πολυτελή δώρα, όπως για παράδειγμα μία πιατέλα σαλάτας των 415 δολαρίων, ένα blender των 400 δολαρίων και ένα bar trolley αξίας 2.866 δολαρίων

Ο 63χρονος Bob Diamond ο οποίος παρεμπιπτόντως ανεπίσημα εκδιώχθηκε από την Barclays το καλοκαίρι του 2012, έκανε το πρώτο του tweet ποστάροντας φωτογραφία με την κορούλα του.