Κylie Jenner: Η μαμά μου είναι cool

Τι συνέβη και άλλαξε γνώμη η μικρότερη Kardashian;
Κylie Jenner: Η μαμά μου είναι cool



Μετά από τόσα χρόνια προβολής του reality Keeping Up With The Kardashians και μετά από όλες αυτές τις ντροπιαστικές και αποκαλυπτικές προσωπικές σκηνές που έχουν διαδραματιστεί μεταξύ των Kardashian φαίνεται ότι τελικά η Kris δικαιώθηκε! Τουλάχιστον στη μία από τις 5 κόρες της! 

Η 17χρονη Kylie σχολίασε σε μία φωτογραφία της μητέρας της, που ανάρτησε στο instagram,  το εξής: " Μακάρι να φαίνομαι όσο τέλεια φαίνεσαι και εσύ σε αυτή την ηλικία." Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά είναι ότι στα hastag που έκανε έβαλε και τη λέξη "mom goals", επιδεικνύοντας περίτρανα τον θαυμασμό της σε αυτή. 

Η Kylie μάλιστα πόσταρε δύο φωτογραφίες της (αποκαλυπτικής) μαμάς της. Φορούσε ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό κοντό φόρεμα χωρίς σουτιέν! Κατά κόρη, κατά μάνα!

Αυτό που είναι απορίας άξιο το τι έγινε και άλλαξε έτσι η Kylie; Και για να ου θυμίσουμε τι είχε διαδραματιστεί ~> Η Kris είχε γενέθλια και θέλησε να τα γιορτάσει σε ένα nightclub, όπως είχε κάνει και ο Scott! Αυτό φυσικά δεν βρήκε σύμφωνες τις κόρες της και έτσι δεν παρευρέθηκε καμία στο party.

Παρά τις αντιδράσεις της Kylie και Chloe, η Kris έκανε το party και μάλιστα συνοδεύτηκε από τον 34χρονο σύντροφό της Corey Gamble.

Προς το παρόν κέρδισε τη μικρότερη κόρη της Kylie! Τώρα μένει και η 19χρονη Kendall!
Από τι φαίνεται...έπεται και συνέχεια!

Kylie Jenner: Βγάζω τα δικά μου χρήματα από τα 14! Ποια είναι η πηγή εσόδων της άραγε;