The Voice 2: Με αυτά τα τραγούδια θα κερδίσεις τον τελικό

Σήμερα γινόμαστε coaches, στη θέση των coaches.
The Voice 2: Με αυτά τα τραγούδια θα κερδίσεις τον τελικό



Επίσημα πια έχουμε τη χρυσή τετράδα του «The Voice» που θα διαγωνιστεί στον τελικό της άλλης Κυριακής.  Την κούπα του διαγωνισμού θα διεκδικήσουν η Κατερίνα Καμπανέλλη από την ομάδα του Stavento, o Κώστας Αγέρης με coach τον Αντώνη Ρέμο, η Άννα Βιλανίδη από το team της Δέσποινας Βανδή και ο Νεκτάριος Μαλλάς μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου. 

Όπως φαντάζεσαι, οι coaches μαζί με τους παίκτες τους ήδη αναζητούν εκείνα τα τραγούδια που θα τους κάνουν να ξεχωρίσουν, να σηκώσουν τους τηλεθεατές από τους καναπέδες τους και να πιάσουν το κινητό στα χέρια. Δύσκολο εγχείρημα δεν μπορείς να πεις... Γιατί είναι πολύ εύκολο να πέσουν στην παγίδα των κλισέ, στην προσπάθειά τους να παρασύρουν το κοινό με ένα γνώριμο άκουσμα και τελικά να κάνουν μια τρύπα στο νερό. Ούτως ή άλλως ένα χιτ από μόνο του δεν λέει τίποτα. Αν δεν βάλουν την προσωπική τους πινελιά και στιλ -όπως υποδειγματικά έκανε χθες ο Ελεσνίτσαλης με την Ελένη και την παξιμαδοκλέφτρα τους- τότε το χιτ στα αυτιά των τηλεθεατών δεν έχει καμία αξία. Μη σου πω ότι θα ηχεί σαν το κατά γενική ομολογία ενοχλητικό «You’ re beautiful» του James Blunt

Σήμερα, λοιπόν, σαν άλλοι coaches αποφασίσαμε να μοιράσουμε στους παίκτες τα τραγούδια που θα θέλαμε να ακούσουμε από τα χείλη τους εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα τους έδιναν την πρωτιά. 

Τα τραγούδια του Κώστα

Μπορεί όταν ακούς τον Κώστα τον Αγέρη να νομίζεις ότι έγινε το δυνατό comeback του Νίκου Βέρτη όμως εμείς σαν τηλεθεατές αισθανόμαστε ότι ακούμε και κάτι άλλο πέρα από μία πολύ καλή λαική φωνή. Θα θέλαμε να τον δούμε να πειραματίζεται, γι’ αυτό και του προτείνουμε δυο κομμάτια κάπως αντιφατικά με την ιδιοσυγκρασία του. (Κι όμως την Κόκκινη Γραμμή την έχει πει και ο Ρόκκος). Αν δεν τον εκφράζουν , θα του λέγαμε να κλείσει την παράσταση με ένα ποντιακό για να τρελάνει τον κόσμο. Γιατί όπως και να το κάνουμε το σύνθημα είναι «Αγέρη, του Πόντου το αστέρι». 

Ημερολόγιο

Κόκκινη Γραμμή

Τα τραγούδια της Άννας

Η Άννα είναι η φωνή που έκανε τη Δέσποινα Βανδή να υποκλιθεί και να παραδεχτεί ότι δεν θα μπορούσε να δώσει αντίστοιχη ερμηνεία. Γι' αυτό και πρέπει πάση θυσία να δείξει την έκταση της φωνής της για άλλη μια φορά. Αυτά τα τραγούδια (και οι συγκεκριμένες εκτελέσεις) νομίζουμε ότι της πάνε γάντι.  

I who have nothing 

Creep 

Τα τραγούδια του Νεκτάριου

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να ξανακούσουμε τον Νεκτάριο να ερμηνεύει Αντώνη Βαρδή. Όχι ότι δεν μας αρέσει, κάθε άλλο. Απλά κάθε φορά νιώθουμε σα να ακούμε το ίδιο πράγμα. Θα του αναθέταμε δύο ασφαλείς επιλογές. 

Όλα δικά σου μάτια μου

Τ' ανείπωτα

Τα τραγούδια της Κατερίνας

Είναι ένα κορίτσι στο οποίο έχουμε τεράστια αδυναμία. Της δίνουμε τα αγαπημένα μας τραγούδια και είμαστε σίγουρες ότι θα τα απογειώσει. 

Μην το ρωτάς τον ουρανό 

Je Vais T' aimer 

Άκουσε ΕΔΩ τα single των φιναλίστ. 

Tags: