O Shia LaBeouf ξαναχτυπά: Βρήκα τον Θεό (!) στο Fury!

Ο 28χρονος ηθοποιός φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω του τα προβλήματα με τις εξαρτήσεις και επιστρέφει δυναμικά στη μεγάλη οθόνη!
O Shia LaBeouf ξαναχτυπά: Βρήκα τον Θεό (!) στο Fury!



Ο Shia LaBeouf, στα 28 του χρόνια έχει κάνει πολλά λάθη. Τόσο καταστροφικά που παραλίγο να του κοστίσουν την καριέρα. Στα γυρίσματα της ταινίας “Fury” κατάφερε να βρει ξανά τον εαυτό του και τον... Θεό, όπως δήλωσε!

Στη νέα ταινία του Brad Pitt, ο Shia κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα με το αλκοόλ, τονίζοντας στο περιοδικό Interview: “Περνούσα υπαρξιακή κρίση. Σε όλη μου τη ζωή έτρεχα από τον εαυτό μου. Με βοηθούσε το ποτό και τα ναρκωτικά. Αλλά στο Fury βρήκα τον Θεό. Έγινα Χριστιανός, με την πραγματική έννοια”!

O LaBeouf στo “Fury” υποδύεται έναν στρατιωτικό τεχνικό που είναι ιδιαίτερα θρήσκος, κάτι που βοήθησε τον πρώην πρωταγωνιστή των “Τransformers” να έρθει σε επαφή με την πίστη του. Η καθοδήγηση όμως του Brad Pitt ήταν σημαντική για τον ηθοποιό: “Ο Brad με καθοδήγησε από την αρχή. Είναι πολύ πιστός χριστιανός και ήταν κοντά μου”.

Για τις ανάγκες της συνέντευξης, ο Shia LaBeouf φωτογραφήθηκε μόνο με μια... πετσέτα, δείχνοντας το καλογυμνασμένο σώμα του, αφήνοντας πίσω του τα προβλήματα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως ο Shia ήταν παιδί θαύμα στην υποκρτική...