Το μυστικό ομορφιάς σου βρίσκεται στο μαξιλάρι σου;

Η Ιggy Azalea λέει ναι!
Το μυστικό ομορφιάς σου βρίσκεται στο μαξιλάρι σου;



Ποιος θα περίμενε ότι το Ηοllywood "πετάει" σιγά- σιγά τα νυστέρια και το ρίχνει στα "μαξιλάρια"; Κι όμως! Η αισθητικός που έχει αναλάβει την Iggy Azalea για το γάμο της, ισχυρίζεται ότι η μέθοδος που χρησιμοποιεί, δεν περιλαμβάνει ούτε ενέσεις, ούτε άλλες παρεμβατικές μεθόδους, παρά μόνο ένα ειδικά σχεδιασμένο μαξιλάρι, που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει.

"Το ένα τρίτο του 24ωρου μας, κοιμόμαστε. Το κεφάλι μας είναι μια "μπάλα", περίπου 5 κιλών, οπότε σκεφτείτε ότι όλο αυτό το βάρος πέφτει από τη μία (ή την άλλη) μεριά του προσώπου μας για περίπου οκτώ ώρες. Πως είναι δυνατόν να μην κάνουμε ρυτίδες;". Αυτά είπε η δημιουργός του "Beauty Bear pillow", Jamie Sherrill, εξηγώντας πως αυτό το μαξιλάρι είναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένο, που ενώ στηρίζει το κεφάλι δεν επιτρέπει στο πρόσωπο να ακουμπήσει στο ύφασμα, με αποτέλεσμα να αναπνέει κανονικά.

Η Jamie, ισχυρίζεται πως το προϊόν της κάνει θαύματα και για να μας πείσει, υπενθυμίζει πως βρίσκεται στο χώρο 20 χρόνια και αυτό το "μαγικό" μαξιλάρι προέκυψε μετά από καιρό έρευνας. Η Iggy πάντως φαίνεται πολύ φρέσκια με αυτή τη μέθοδο!

Το δε πολυπόθητο μαξιλάρι, δεν είναι και τόσο δύσκολο να το βρεις, αφού πωλείται προς 64€ στο www.net-a-porter.com.

 Ένας άλλος τρόπος για να παραμείνεις νέα, είναι να κάνεις διακοπές. Όπως η Kate Hudson.