Cody Simpson: Ο sexy Αυστραλός θεωρείται ήδη το next best thing του Hollywood!

Ο 17χρονος τραγουδιστής συμμετείχε στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς της Courteney Cox, Cougar Town
Cody Simpson: Ο sexy Αυστραλός θεωρείται ήδη το next best thing του Hollywood!



Ο Cody Simpson μπορεί να είναι γνωστός για τις φωνητικές του ικανότητες και το ταλέντο του στην κιθάρα, αλλά δεν στέκεται μόνο σε αυτά και προχωρά στο επόμενο βήμα που είναι η υποκριτική. Ο Αυστραλός τραγουδιστής πήρε μέρος στα γυρίσματα της διάσημης τηλεοπτικής σειράς που πρωταγωνιστεί η Courteney Cox, Cougar Town, έκανε την αρχή και σύμφωνα με πληροφορίες της DailyMail είναι έτοιμος να συνεχίσει να βρει τις ευκαιρίες του στο Hollywood!

Στα γυρίσματα για την τηλεοπτική σειρά Cougar Town”, έγραψε ο 17χρονος στο Instagram, συνοδεύοντας τα λόγια του με μια φωτογραφία που τον έδειχνε μπροστά από τους συντελεστές. Ο κατάξανθος Cody φορούσε ένα σκουρόχρωμο μπλε κοστούμι με ίδιου χρώματος πουκάμισο και μπορντό γραβάτα.

Όσο αναφορά τα προσωπικά του προς κάθε... ενδιαφερόμενη, ο νεαρός είναι μόνος του, μιας και χώρισε πριν λίγους μήνες με το μοντέλο Gigi Hadid: “Διασκεδάζω πολύ που είμαι μόνος σε αυτή την ηλικία. Έχω πολύ χρόνο για τον εαυτό μου και είμαι συγκεντρωμένος στην καριέρα μου!”, δήλωσε πρόσφατα ο Cody Simpson!