Γιατί η Ελένη Μενεγάκη θέλει να είναι έγκυος;

Η δήλωση «αυτή είναι η οικογένειά μου» με την οποία συμπλήρωσε μια φωτογραφία εκείνου, εκείνης και των παιδιών της ήταν και μια δημόσια δήλωση ότι ο Παντζόπουλος είναι επίσημα part of the family.
Γιατί η Ελένη Μενεγάκη θέλει να είναι έγκυος;



Είναι γεγονός. Η Ελένη Μενεγάκη όχι μόνο είναι η καλύτερη ελληνίδα παρουσιάστρια αλλά είναι και η μεγαλύτερη ελληνίδα σταρ απο την εποχή της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Απο τις αναρτήσεις της στο twitter, μέχρι το μανό με το οποίο βάφει τα νύχια της, οτιδήποτε λέει/φοράει/την κάνει να γελάει γίνονται αντικείμενα συζήτησης και αντιγραφής. Η πρόσφατη φημολογία για την εγκυμοσύνη της είναι φυσικό να έχει κατακλύσει τα media με θεωρίες, απόψεις, πληροφορίες και εικασίες που αφορούν την ίδια και την τωρινή ή την μελλοντική οικογενειακή της κατάσταση. Υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα που είναι γνωστά εδώ και χρόνια σε όσους έχουν κάνει έστω και λίγη παρέα με την παρουσιάστρια του Alpha.

Είναι γνωστό δηλαδή ότι η Ελένη ήθελε να κάνει παιδί με τον τότε σύζυγο της Γιάννη Λάτσιο ακριβώς εκείνο το καλοκαίρι που τελικά αποφάσισε να χωρίσουν και είναι επίσης γνωστό ότι το τελευταίο διάστημα φαινόταν ότι επιθυμεί πολύ να αποκτήσει ένα παιδί με τον Μάκη Παντζόπουλο. Η δήλωση «αυτή είναι η οικογένειά μου» με την οποία συμπλήρωσε μια φωτογραφία εκείνου, εκείνης και των παιδιών της (γυρισμένων πλάτη) που ανέβασε στο twitter πριν από λίγο καιρό είναι φανερό ότι δεν απευθυνόταν μόνο στους θαυμαστές της αλλά ήταν και μια δημόσια δήλωση ότι ο Παντζόπουλος είναι επίσημα part of the family.

Ας γυρίσουμε όμως σε εκείνο το περίφημο καλοκαίρι που η Ελένη γνώρισε τον Μάκη στην Άνδρο... Φίλοι της παρουσιάστριας υποστηρίζουν οτι στην αρχή εκείνου του καλοκαιριού δεν υπήρχε κανένα σύννεφο στον ορίζοντα του γάμου της Ελένης και του Γιάννη Λάτσιου. Μάλιστα λένε ότι η κατάσταση φαινόταν τόσο ιδανική που η παρουσιάστρια έλεγε πως θα ήθελε πάρα πολύ να αποκτήσει ακόμη ένα παιδί και να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την οικογένεια της μιας και τα περιθώρια θα στένευαν σύντομα. Οι φανατικοί τηλεθεατές της άλλωστε γνωρίζουν οτι όποτε προβάλλεται στην εκπομπή της θέμα σχετικό με μωρά η Ελένη πάντα λέει πόσο πολύ της λείπει η μυρωδιά ενός μωρού. Φαίνεται οτι η επιθυμία της Ελένης για τέταρτο παιδί παρέμεινε παρά την αλλαγή της οικογενειακής κατάστασης και μακάρι τώρα το όνειρο της να γίνεται πραγματικότητα. Όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν το ζευγάρι αυτός ο έρωτας που ζουν η Ελένη και ο Μάκης είναι τόσο μεγάλος και τόσο σημαντικός που ένα παιδί θα είναι πραγματικά η ολοκλήρωση του. Και το έχουν αποδείξει...