Χειροπέδες σε ηθοποιό του Django Unchained για σεξ σε δημόσιο χώρο

Έξω από τα στούντιο του CBS έπιασαν οι αστυνομικοί την Daniele Wattsνα κάνει σεξ με τον σύντροφό της στο αυτοκίνητο.
Χειροπέδες σε ηθοποιό του Django Unchained για σεξ σε δημόσιο χώρο



Η ηθοποιός Daniele Watts  μπορεί να μας έπεισε με τον ρόλο της ως Coco στην ταινία Django Unchained, αλλά οι υποκριτικές της ικανότητες δεν φαίνεται να τη βοηθούν στην πραγματική ζωή. Η ηθοποιός δέχτηκε κατηγορίες για άσεμνη συμπεριφορά όταν άγνωστοι κάλεσαν την αστυνομία αναφέροντας ότι κάνει σεξ με τον σύντροφό της στο αμάξι της, το οποίο ήταν σταματημένο έξω από το στούντιο του CBS.

Η Watts όχι μόνο δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών, αλλά άρχισε να ουρλιάζει και να εξαπολύει κατηγορίες περί ρατσιστικής επίθεσης. Η ηθοποιός, η οποία ισχυρίστηκε ότι δεν έκανε κάτι περισσότερο με τον σύντροφό της από το να φιλιέται, απομακρύνθηκε βιαστικά από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να της περάσουν χειροπέδες και να την φέρουν πίσω.

Το TMZ φρόντισε να εξοπλίσει τις αστυνομικές αρχές με οπτικοακουστικό υλικό που επιβεβαίωνε την άσεμνη συμπεριφορά του ζευγαριού και πλέον οι δυο τους αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ασέλγεια σε δημόσιο χώρο. Η πράξη τιμωρείται με μάξιμουμ έξι μήνες φυλάκισης από το Δικαστήριο του L.A.