Ανακοίνωση εγκυμοσύνης με την Britney Spears!

Το viral εθιστικό βίντεο της ημέρας!
Ανακοίνωση εγκυμοσύνης με την Britney Spears!



Πηγή έμπνευσης αποτέλεσε το πολυβραβευμένο hit της Britney Spears, "Oops, I did it again" για ένα νέο ζευγάρι.

Τη στιγμή που οι περισσότεροι θα επέλεγαν με ένα τηλεφώνημα ή μια επίσκεψη να ανακοινώσουν σε συγγενείς και φίλους ότι σύντομα στην οικογένεια τους θα προστεθεί ένα ακόμα μέλος, ένα ζευγάρι από την Αμερική, ο Jerrad και η Machel Green, αποφάσισαν να το κάνουν με μια παρωδία των τραγουδιών της αγαπημένης τους τραγουδίστριας.

Το ζευγάρι μοιράστηκε το βιντεάκι για την ανακοίνωση του ερχομού ενός ακόμα μωρού μέσα από τη σελίδα τους στο Facebook, και δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν τα θετικά σχόλια, views, shares και likes που το έκαναν viral.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, η Machel τραγουδάει στο ρυθμό του Oops…I Did It Again, “I think we did it again, I took the test, and it’s positive!” (Μετάφραση: νομίζω το κάναμε πάλι, έκανα το τεστ και είναι θετικό). Στη συνέχεια τίτλοι και στίχοι τραγουδιών της παραφράζονται διατηρώντας ρίμες και μέτρο για να περιγράψουν όσο το δυνατόν καλύτερα την εγκυμοσύνη της- το “Toxic” (Μετάφραση: εθιστικός) γίνεται “Nauseous” (Μετάφραση: εμετικός) και το “I’m A Slave For You” (Μετάφραση: Είμαι σκλάβα σου) “I’m Avoiding You” (Μετάφραση: Σε αποφεύγω).

Δες την απίστευτη ανακοίνωση εγκυμοσύνης παρακάτω! Σίγουρα θα το ξαναδείς-μία φορά δεν είναι αρκετή!