Cara Delevingne - Kate Moss: Σαν δυο σταγόνες νερό!

Επιτέλους, ποια αντιγράφει ποια;
Cara Delevingne - Kate Moss: Σαν δυο σταγόνες νερό!



Η Cara Delevingne έχει πρότυπο την Kate Moss. Αυτό δεν είναι συγκλονιστικό νέο, μιας κι εκτός ότι θεωρείται η διάδοχος της, είναι πολύ καλές φίλες παρά τα 20 χρόνια που τις χωρίζουν. Αλλά μήπως αυτή τη φορά το παράκαναν;

Παρότι, δεν πόζαραν μαζί πάλι σε ιδιαίτερα προκλητικές φωτογραφίσεις, κατάφεραν να γίνουν θέμα συζήτησης για ακόμα μία φορά με τις ομοιότητες τους. Το 22άχρονο μοντέλο και προστατευομένη της Moss έχει αποδειχθεί πολλάκις άξια συνεχίστρια της εντός κι εκτός επιδείξεων με το στιλ και τον ατίθασο χαρακτήρα της.

Αυτή τη φορά, τα δυο άτακτα κορίτσια της μόδας ντύθηκαν σαν δίδυμες με ίδιο πουκάμισο, σακάκι, μαύρο παντελόνι και bronde μαλλιά. Ευτυχώς, δεν συναντήθηκαν στο ίδιο event! Όμως, η απορία για το ποια αντιγράφει ποια παραμένει. Τί συμβαίνει τελικά, η Kate βρίσκεται σε κατάσταση παλιμπαιδισμού και ντύνεται δυσανάλογα με την ηλικία της ή η Cara στην προσπάθεια της να κατακτήσει το Hollywood πορεύεται με το μότο "Κάθε διαφήμιση, είναι καλή διαφήμιση"; Εμείς, καλοπροαίρετα, ας ελπίσουμε ότι απλά ήταν μια άτυχη στιλιστικά στιγμή!