Φύσα Αγέρη! Γιατί χάρηκα με τον νικητή του The Voice 2

Ποιο είναι τελικά το «αστέρι του Πόντου»;
 Φύσα Αγέρη! Γιατί χάρηκα με τον νικητή του The Voice 2



Ποιος έχει να πει οτιδήποτε άσχημο για τον Κώστα Αγέρη; Ο μεγάλος νικητής του «The Voice 2» είναι η χαρά της ζωής, είναι προσγειωμένος, έχει μια κρυστάλλινη φωνή και ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη. Είναι ακριβώς αυτό που λέει και το όνομά του: ένα δροσερό αεράκι που φυσάει την ώρα που έχεις λιώσει από τη ζέστη του καλοκαιριού. 

Η νίκη του κατά τη γνώμη μας ήταν δίκαιη, αν αναλογιστείς ότι ο Αγέρης δεν έχει απλά μία αυθεντική λαική φωνή, αλλά έκανε κάτι που σπάνια βλέπουμε σε μεγάλα talent shows. Έφερε την κουλτούρα του στις οθόνες μας και μίλησε κατευθείαν στην καρδιά των Ποντίων και των ανθρώπων που αγαπούν την παράδοση. 

Άσε που είναι ένας άνθρωπος με πραγματική μουσική παιδεία. Πήγε στο μουσικό γυμνάσιο στη Σιάτιστα, είναι διπλωματούχος της βυζαντινής μουσικής και απόφοιτος του τμήματος Μουσικής Τεχνολογίας και Ηχοληψίας, ενώ ξέρει να παίζει όχι ένα, όχι δύο αλλά οκτώ μουσικά όργανα. Λύρα, πιάνο, ταμπουρά, σάζι, τσέλο, βιολί, κλαρινέτο και κρουστά. 

Γι’ αυτό και μόλις ανακοινώθηκε η νίκη του, θέλαμε να αντιδράσουμε όπως ο μπαμπάς του που ανέβηκε στη σκηνή για να πανηγυρίσει. Θέλαμε να σηκωθούμε και να χορέψουμε ποντιακά κι ας μην ξέραμε καν πώς. 

Και απ’ ό,τι φαίνεται, ο κόσμος των social media συμφωνεί μαζί μας μιας και όλοι είχαν να πουν μόνο καλά λόγια. Αν εξαιρέσεις τον ακατανόητο «πόλεμο» που ξεκίνησε μεταξύ Κύπρου και Πόντου,  που μας θύμισε έχθρα Παναθηναικού – Ολυμπιακού, τότε το τέλος ήταν αίσιο και δεν περιλάμβανε γκρίνιες ή το γνωστό διαδικτυακό τρολάρισμα. 

Κρατώντας, λοιπόν, μόνο τις καλές στιγμές της χθεσινής βραδιάς ξεκινήσαμε να ψάχνουμε πληροφορίες για τον 25χρονο μουσικό προκειμένου να φτιάξουμε το προφίλ του. 

Έχει καταγωγή από την Κοζάνη και οργανωμένο fan club που κατέβαινε για τα live του. 

Ξέρει τη μουσική πιάτσα. Άλλωστε, στο παρελθόν έχει συναντηθεί και συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες στη δισκογραφία και τις ζωντανές εμφανίσεις, όπως με τον Μητροπάνο, τον Νταλάρα, τον Βαρδή, τον Κραουνάκη, την Παπαδοπούλου, τη Νέγκα, τη Μαίρη Λίντα, , Τα Παιδιά από την Πάτρα, τον Καρρά, τον Μαργαρίτη κ.α 

Το πραγματικό του όνομα είναι Κώστας Παπαγερίδης. 

Πατάει γερά τα πόδια του στη γη. Πέρα από το ότι τον διακρίνει μια σεμνότητα, πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα είπε τα εξής: «Το ενδιαφέρον του Τύπου μπορεί να σε κάνει πολύ εύκολα να ξεφύγεις και να πάρουν τα μυαλά σου αέρα. Θεωρώ πως αν ήμουν πολύ μικρός ίσως δεν κατάφερνα να το χειριστώ σωστά. Θα κινδύνευα να χάσω το μυαλό μου. Ολη αυτή η επιβράβευση δεν κάνει καλό. Πιστεύω πως έχω ξεπεράσει τον κίνδυνο, έχω φίλους και όχι “αυλή”, οι οποίοι σε κάθε μου εμφάνιση δεν θα μείνουν μόνο στα καλά αλλά δεν θα διστάσουν να αναφερθούν και στις πιθανές ατέλειές μου ώστε κάθε φορά να γίνομαι καλύτερος». 

To official page του στο facebook έχει 27.000 like .  

Έχει κάνει τατουάζ στο χέρι του την ποντιακή λύρα. 

Έχει κάνει έξι σοβαρές σχέσεις στη ζωή του, όπως δήλωσε στην εφημερίδα Espresso με πιο θυελλώδη εκείνη που έζησε σε ηλικία 16 χρόνων με μια 21χρονη συγχωριανή του. Ανέφερε, επίσης, ότι του αρέσουν τα κορίτσια από τον τόπο του. «Ωραίες είναι οι Αθηναίες, αλλά εμείς πάνω έχουμε πιο όμορφα κορίτσια. Πιο κοκέτες» είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέντευξή του αρνήθηκε να απαντήσει αν είναι ερωτευμένος ή αν έχει σχέση. Παρόλα αυτά, όσες τον φλερτάρουν από το facebook δεν έχουν και πολλές πιθανότητες για ραντεβού μιας και βρίσκει τον κόσμο των social πλασματικό. Ποτέ δεν θα έβγαινα έτσι με μια κοπέλα. Τους το λέω κιόλας, είμαι πολύ ειλικρινής. Είναι ένας κόσμος που δεν είναι αληθινός» σχολιάσε.

Και επειδή τα λόγια είναι περιττά όταν μιλάμε για την περίπτωση Αγέρη, δες τις  best of εμφανίσεις του Αγέρη στο «The Voice». 

Δες ΕΔΩ γιατί ο Αντώνης Ρέμος είναι σέξι.