Rachel Weisz: Στα 20 μου δεν είχα σχέσεις και ένιωθα πολύ μόνη

Τι συνέβη όμως όταν πάτησε τα 40;
Rachel Weisz: Στα 20 μου δεν είχα σχέσεις και ένιωθα πολύ μόνη



Η Rachel Weisz σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Daily Mirror, δήλωσε ότι όταν ήταν 20 χρονών, δεν είχε την επιτυχία που νομίζαμε, στους άντρες. Αντιθέτως, περιέγραψε μια αρκετά μοναχική ζωή, που περνούσε το χρόνο της κυρίως στο σπίτι, βλέποντας ταινίες και τρώγοντας pizza. "Ήλπιζα ότι παρ' όλο που περνούσα όλο αυτό, τελικά θα έβρισκα τον κατάλληλο σύντροφο".

Από το 2011, η 45χρονη πρωταγωνίστρια της τελευταίας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, "The Lobster", είναι παντρεμένη με τον κινηματογραφικό James Bond, Daniel Craig. Οι δυο τους, διατηρούσαν φιλικές σχέσεις για πάρα πολλά χρονιά, μέχρι να καταλάβουν ότι τελικά η φιλία τους είναι πολλά περισσοτέρα από όσα νόμιζαν.

Εκείνος, έχοντας ήδη μια κόρη 22 ετών από τον πρώτο του γάμο κι εκείνη ένα γιο πέντε ετών τότε, παντρεύτηκαν μακριά από τα φλας των φωτογράφων σε μια διακριτική τελετή, με πέντε μόλις καλεσμένους.

Σήμερα, η Rachel, δηλώνει πανευτυχής, και πλήρης. "Κλείνοντας τα 40, ήξερα ακριβώς τι ήθελα στη ζωή μου. Και τότε βρέθηκε ο άντρας μου".

Η καθημερινότητα του ζευγαριού είναι όπως κάθε συνηθισμένου ανθρώπου. "Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω. Και ο Daniel είναι καλός σε αυτό. Πάντα διασκεδάζουμε να μαγειρεύουμε μαζί και να δοκιμάζουμε διαφορετικές κουζίνες από όλο τον κόσμο".

Μα πόσο ταιριαστό και χαμηλών τόνων ζευγάρι;

Δες εδώ την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο Φεστιβάλ των Καννών.