Χρόνια πολλά Ναταλία! Γιατί η Γερμανού είναι η γυναίκα που θα ήθελα να είμαι

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έκλεισε τα 50 και με έβαλε σε σκέψεις.
Χρόνια πολλά Ναταλία! Γιατί η Γερμανού είναι η γυναίκα που θα ήθελα να είμαι



Περήφανη 50άρα είναι από σήμερα η Ναταλία Γερμανού, γεγονός που μου έδωσε μια πολύ καλή ευκαιρία να εκφράσω τα συναισθήματά μου για την περίπτωσή της. Γιατί εδώ που τα λέμε, δεν νομίζω ότι έχουν καταλάβει όλοι πόσο ξεχωριστή προσωπικότητα είναι. Όσοι δεν έχουν ρίξει μια πιο βαθιά ματιά στα λόγια και την πορεία της πιθανόν τη βλέπουν σαν μια γυναίκα που ρουφάει το αίμα των νεαρών αντρών ή που εσφαλμένα θέλει να παραμείνει κορίτσι. Όμως στην πραγματικότητα, η Ναταλία είναι κάτι πολύ πολύ παραπάνω. Είναι μια γυναίκα έμπνευση. Η γυναίκα που θα ήθελα να είμαι. Νομίζεις ότι είμα υπερβολική; Καθόλου. Παρακάτω θα βρεις όλες τις αποδείξεις που τεκμηριώνουν αυτή τη βαρύγδουπη δήλωσή μου. 

Είναι ακομπλεξάριστη. Ποιος μπορεί να μπει το αντίθετο; Θέλει να κάνει σέξι φωτογράφιση; Την κάνει. Την τρολάρουν με στιλ; Γελάει, δεν θυμώνει, ούτε κρατάει τίποτα μανιάτικο. Να σου θυμίσω πως όταν ένα σατιρικό site σχολίασε τη φωτογράφισή της με μαγιό της και της έδωσε έκτακτο βραβείο τρολ εξωφύλλου εκείνη εμφανίστηκε και απάντησε με διάθεση αυτοσαρκασμού. «Για τον Θεό Ναταλία. Τι σκεφτόσουν;» έγραψε ο curly sue. Τι του είπε; «Εχμμ, νομίζω ότι η απάντηση συνοψίζεται στο εξής: ΔΕΝ σκεφτόμουν» έγραψε η αγαπημένη μας παρουσιάστρια. Άσε που έχει ωραίο ανεπιτήδευτο χιούμορ. 

Έχει σέξι πρώην. Ποια δεν θα ήθελε να κάνει μια σχέση, έστω και εφήμερη με τον Μάνο Ιωάννου, τον Αλέξανδρο Παρθένη ή τον Θάνο Τζανή; Αν σε φλέρταραν θα τους έλεγες όχι μόνο και μόνο επειδή είναι νεαροί; Μάλλον ψεύδεσαι. Και φυσικά, σαν έξω καρδιά που είναι έχει καλές σχέσεις με τους περισσότερους από τους πρώην της. 

Έχει βρει το νόημα της ζωής. Μου έκανε πολύ εντύπωση αυτό που είπε στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή JoinUs και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Για την ακρίβεια, ο πατέρας της Φρέντυ Γερμανός της είχε πει τα εξής λόγια: «Θέλω να ζήσεις, όχι να επιβιώσεις». Και η ίδια έκανε πράξη στη ζωή της αυτή τη λογική. Νιώθεις ότι είναι η βασίλισσα του ζεν, ότι τα έχει βρει με τον εαυτό της και ότι ο μόνος σκοπός της σε αυτή τη ζωή είναι να περνάει καλά και να νιώθει χαρούμενη. Χωρίς να την πολυαπασχολεί τι λένε οι άλλοι για εκείνη. 

Έχει μια περίεργη θεωρία για την απιστία. Συγκεκριμένα, έχει δηλώσει πάρα πολλές φορές ότι θεωρεί τους άντρες πολυγαμικά όντα και ότι είναι λογικό να απιστούν. Αφού, λοιπόν, το θεωρεί δεδομένο τότε μπορεί να κοιμάται ήσυχη.

Είναι καλή στη δουλειά της. Αντικειμενικά, ποιος μπορεί να αμφισβητήσει το επικοινωνιακό της χάρισμα; Όταν μιλάει έχει την προσοχή σου και αυτό δύσκολα το πετυχαίνεις. Άλλωστε, τα έλεγε και ο Λιάγκας τις προάλλες. Ποιος άλλος δημοσιογράφος θα τολμούσε να ρωτήσει τη Βάνα Μπάρμπα αν υπήρξε σύντροφος που έφυγε από τη ζωή στα χέρια της; 

Χρόνια πολλά Ναταλία!