Συγγνώμη κύριε ποιος είστε; Ο Μουζουράκης είναι παίκτης του The Voice;

Όταν οι διάσημοι δεν ξερουν τι τους γίνεται.
Συγγνώμη κύριε ποιος είστε; Ο Μουζουράκης είναι παίκτης του The Voice;



Μπορεί ο στίχος «συγγνώμη κύριε, ποιος είστε» να ανήκει στην Κατερίνα Στανίση αλλά θα ορκιζόμουν ότι το είπε η Lady, εξού και ο τίτλος αυτού του κειμένου. Η Άντζελα Δημητρίου, λοιπόν, είπε κάτι πολύ διασκεδαστικό στην εκπομπή «Τα Λέμε» του Θανάση Πάτρα και μου έφτιαξε τη μέρα. Απ’ ότι φαίνεται, κάθισε στο σπίτι της για να δει τον τελικό του «The Voice» και εντυπωσιάστηκε από τις φωνητικές ικανότητες του διαγωνιζομένου Πάνου Μουζουράκη που εμφανίστηκε με την περσινή φιναλίστ του show Αρετή Κοσμίδου. «Το είδα από την αρχή χθες και είδα και κάποια παιδιά από το προηγούμενο "The Voice". Είδα αυτόν με το καπελάκι, με μία χοντρή φωνή, που κάνει λίγο Χατζή η φωνή του... Πέτρος;» σχολίασε η Άντζελα on- air. O παρουσιαστής, βέβαια, διευκρίνισε ότι ο «Πέτρος» είναι συνάδελφός της και μάλιστα φτασμένος. «Ε δεν τον ήξερα ρε παιδιά, να τους ξέρω όλους δεν γίνεται» σχολίασε στο τέλος.

Όμως, η άγνοια της Lady για τον Μουζουράκη δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έχουμε ακούσει να ξεστομίζουν κατά καιρούς οι διάσημοι.

Ας δούμε ποιοι ήταν εκείνοι με τη μεγαλύτερη έλλειψη «εγκυκλοπαιδικών γνώσεων».  

Έλα που δεν ήξερες...

Ποιος είναι ο Γιώργος Λιάγκας

Θυμάσαι που ο Γιώργος Λιάγκας είχε δηλώσει ότι η Δούκισσα Νομικού είναι «θαμπή» μπροστά στη Φαίη Σκορδά; Στη συνέχεια, η εκπομπή «Αποκαλυπτικά» ρώτησε τον μπαμπά της Δούκισσας Νίκο Νομικό πώς του φάνηκε το σχόλιό του.  «Για ποιον είπες; Δεν τον ξέρω τον κύριο, ποιος είναι, δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση» δήλωσε ο λαϊκός τραγουδιστής.

Ποια είναι η Ελεονώρα Μελέτη

Κι όμως, η Δήμαρχος Τήλου δεν ήξερε ποια είναι η Ελεονώρα Μελέτη. Η Μαρία Καμμά Αλιφέρη τσακώθηκε on- air μαζί της, όταν η παρουσιάστρια της ζήτησε να τοποθετηθεί για το θέμα της παράνομης μετανάστευσης. Οι τόνοι ανέβηκαν και η Δήμαρχος κατέληξε να ρωτάει το όνομα της Μελέτη επειδή δήθεν δεν τη γνωρίζει. Η Μελέτη βέβαια πολύ σωστά της απάντησε:  «Θα έπρεπε να ξέρετε που φιλοξενείστε τουλάχιστον. Γιατί κι εγώ το όνομά σας δεν το γνώριζα, αλλά το έμαθα. Δεν είναι δική μας δουλειά να σας ενημερώσουμε. Θα πρέπει να ενημερώνεστε και μόνοι σας για κάποια ζητήματα». Η Δήμαρχος τελικά αποχώρησε από τη συζήτηση.

Ποιος είναι ο Αιμίλιος Λιάτσος

«Τον άλλον τον κύριο, δεν τον ξέρω-συγγνώμη» είπε πριν από τρία χρόνια ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Δημήτρης Λιγνάδης στην εφημερίδα Real News. Δεν έγινε και τίποτα Δημήτρη....

Ποιος είναι ο Χίτλερ

Ποιος θα ξεχάσει τον πανηγυρικό ναζιστικό χαιρετισμό του Γιώργου Κατίδη στο γήπεδο; Στην πορεία, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στο περιοδικό «People» ότι δεν ήξερε καν ποιος είναι ο Χίτλερ. «Ακούγεται σαν δικαιολογία, αλλά απολύτως ειλικρινά δεν ήξερα καν ποιος είναι ο Χίτλερ. Μέχρι να συμβεί το περιστατικό, πίστευα ότι η 28η Οκτωβρίου ήταν απλά μια μέρα που δεν είχα μάθημα. Όπως και η 25η Μαρτίου. Αυτές ήταν οι μέρες που δεν θα χρειαζόταν να δικαιολογήσω τις απουσίες μου, δεν θα χρειαζόταν να ξυπνήσω να πάω σχολείο. Τώρα έμαθα με σκληρό τρόπο, αλλά έμαθα».

Ποιος είναι ο Γιώργος Παπαδάκης

Χαμός είχε γίνει όταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε εκφράσει την άγνοιά του για τον Γιώργο Παπαδάκη. «Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι τίμιοι οι οποίοι με όλα τα χρόνια που έχουν στην τηλεόραση δεν μπλοκάρουν τον λόγο τον νεότερων ανθρώπων», είπε και όταν ο δημοσιογράφος απάντησε ότι μόνο ο Γιώργος Παπαδάκης παέι στο μυαλό του, ο Μπογδάνος απάντησε:  «Δεν τον γνωρίζω τον Γιώργο Παπαδάκη, συνεπώς δεν μπορώ να μιλήσω». Εντάξει υπερβάλουμε λίγο, στη συνέχεια ο Μπογδάνος είπε ότι δεν γνωρίζει την τιμιότητά του, όχι τον ίδιο. Λογικό ακούγεται. 

Bonus: Οι φαν του Kanye West που δεν ήξεραν ποιος είναι ο Paul McCartney και o Θοδωρής Αθερίδης που δεν ξέρει ποιους θα έχει καλεσμένους στο «Αργά».