Παιδιά τι γίνεται; Ζευγάρι ο Chris Martin με την Kylie Minogue;

Η Jennifer Lawrence τι λέει για όλα αυτά άραγε;
Παιδιά τι γίνεται; Ζευγάρι ο Chris Martin με την Kylie Minogue;



Ο Chris Martin, πρώην σύζυγος της Gwyneth Paltrow και μέχρι πρόσφατα σύντροφος της Jennifer Lawrence, έχει αρχίσει να εξελίσσεται σε μεγάλο γυναικοκατακτητή καθώς ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να περπατάει χέρι-χέρι με την… Kylie Minogue!

Ο 38χρονος Chris και η κατά 9 χρόνια μεγαλύτερη του Kylie, απόλαυσαν έναν νυχτερινό περίπατο στους δρόμους του Λονδίνου, αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας της Αυστραλής στο Hyde Park.

H Μinogue φορούσε κουκούλα σε όλη την διάρκεια της βόλτας για να μην γίνει αντιληπτή τόσο από τον κόσμο, όσο και από τους παπαράτσι, ωστόσο με τον Chris δίπλα της, ήταν λιγάκι… δύσκολο κάτι τέτοιο.

Η εφημερίδα, Sun, φιλοξενεί και δηλώσεις ανθρώπου κοντά στην MInogue, της οποίας τελευταία γνωστή σχέση ήταν ο Andres Veloncoso που τελείωσε το 2013, σχολιάζοντας: «Ήταν στον δικό τους κόσμο, δεν τους ένοιαζε κανείς γύρω τους».

Από την άλλη, ο Chris φέρεται να είναι ζευγάρι με την Jennifer Lawrence, κάτι που έχει επιβεβαιώσει και η πρώην σύζυγος του Gwyneth Paltrow, ωστόσο μετά από αυτές τις φωτογραφίες μάλλον η 24χρονη οσκαρική star θα αναθεωρήσει το status της σχέσης τους…

Ασυγκράτητος ο Chris…