Channing Tatum: Απάντησε στην πρόταση για τρίο της Emilia Clarke

Έχεις τέτοια πρόταση βρε άνθρωπε και απαντάς μετά από τόσο καιρό;
Channing Tatum: Απάντησε στην πρόταση για τρίο της Emilia Clarke



Η Emilia Clarke (ή αλλιώς Δρακομάνα του Game Of Thrones) πριν από ένα μήνα είχε απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στον Channing Tatum και την γυναίκα του να κάνουν… τρίο! Και η απάντηση έφτασε, έστω και με καθυστέρηση…

Ο 35χρονος ηθοποιός και η σύζυγος του, Jenna Dewan, συναντήθηκαν στο πάρτι των Golden Globes, με την Emilia να δηλώνει πως γοητεύτηκε τόσο από το ζευγάρι που θέλει να περάσει μια νύχτα μαζί τους.

Και ο Tatum δεν δίστασε να απαντήσει αν και έκανε… φάουλ, καθώς το έκανε με ένα μήνα καθυστέρηση: «Μόλις την είδα δίστασα. Δεν ήξερα τι να πω. Σκεφτόμουν αν συμβαίνει στα αλήθεια. Έμαθα για την πρόταση της Emilia και την συζήτησα με την γυναίκα μου. Μου είπε να το κάνουμε! Αλλά πάντα έτσι λέει και δεν γίνεται ποτέ τίποτα…».

Αλλά οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εδώ, καθώς ο Howard Stern, ο οποίος του έπαιρνε συνέντευξη τον ρώτησε πως φαντάστηκε την στιγμή: «Θα φορούσα δερμάτινα ρούχα, θα είχα σπαθιά και θα έψαχνα έναν δράκο! Θα έβρισκα την λύση…».

Για την ιστορία, ο Channing είναι μεγάλος θαυμαστής του Game Of Thrones και της Δρακομάνας, οπότε όπως καταλάβατε χάρηκε ιδιαίτερα με την πρόταση…