Και εσύ Ελισάβετ; Τι πάθατε όλες και αδυνατίζετε;

Οι διάσημες που έγιναν «άλλοι άνθρωποι».
Και εσύ Ελισάβετ; Τι πάθατε όλες και αδυνατίζετε;



Έχεις παρατηρήσει ότι όλοι γύρω σου αδυνατίζουν εν όψει καλοκαιριού;  Φίλες, γνωστές, συνάδελφοι έχουν φαγωθεί να μείνουν μισές προκειμένου να χωρέσουν στα στενά τους τα μπικίνι και τα αγόρια να τους σφυρίζουν πονηρά την ώρα που περπατούν στον ξύλινο διάδρομο με το φρέντο στο χέρι. Δεν είναι όμως μόνο η κολλητή σου που αδυνάτισε για να φλερτάρει με καμάρι στις διακοπές της.

Και οι διάσημες γυναίκες τις showbiz έχουν κάνει την προσπάθειά τους προκειμένου να νιώθουν όμορφα με τον εαυτό τους στη σκηνή ή στην tv. Μία από αυτές είναι και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου την οποία είδαμε χθες στα «Καρντάσιανς» πλήρως ανανεωμένη. Η αγαπημένη ηθοποιός είπε ότι προηγουμένως δεν είχε έλεγχο σε αυτά που έτρωγε όμως τελικά ακολούθησε αυστηρή πρωτεινική δίαιτα και και κατάφερε να χάσει 12 κιλά. Και φυσικά, η διαφορά είναι εμφανής.

Δες στο παρακάτω βίντεο τι είπε για την «επιθετική» δίαιτα που έκανε. 

Πάμε να δούμε όμως ποιες γυναίκες κατάφεραν φέτος να κάνουν τους δημοσιογράφους να μιλούν για «μεταμόρφωση» και να μας αναγκάζουν να ποστάρουμε φωτογραφίες που θυμίζουν κέντρα αδυνατίσματος.  

Νατάσσα Μποφίλιου

Η αγαπημένη μας Νατάσσα Μποφίλιου ήταν σέξι και πριν, αλλά όταν έχασε 10- 15 κιλά αναδείχτηκε η φρεσκάδα και το νεανικό της πρόσωπο. Την εντοπίσαμε στο Θέατρο Βράχων και μείναμε με το στόμα ανοιχτό.  

Ελεονώρα Ζουγανέλη

Άλλοι λένε ότι έχασε 50 κιλά άλλοι ότι έχασε 60 κιλά όμως αυτοίοι αριθμοί η αλήθεια είναι ότι μας φαίνονται κάπως υπερβολικοί. Βέβαια, η ίδια έχει δηλώσει πως ήταν παχύσαρκη όταν ακόμα ο κόσμος δεν την ήξερε. Δες ΕΔΩ τι είπε για τα κιλά της στην εκπομπή JoinUs. 

Ελένη Καστάνη

Άλλος άνθρωπος έγινε και η Ελένη Καστάνη αφού έχασε 20 ολόκληρα κιλά. Η ηθοποιός απευθύνθηκε σε γιατρό και πολύ απλά σταμάτησε να τρώει. 

Έλντα Πανοπούλου 

Μείον 30 κιλά εμφανίστηκε στα «Καρντάσιανς» η Έλντα Πανοπούλου. Ποιο ήταν το μυστικό της; Το περπάτημα και η σωστή διατροφή. «Άρχισα να περπατάω σαν μανιακή, κάθε βράδυ μετά το φαγητό περπατούσα μιάμιση ώρα, 5 με 6 χιλιόμετρα. Μετά από λίγο χρόνο και όταν άρχιζε να λειτουργεί ο μεταβολισμός μου, έχασα 10 κιλά τον πρώτο χρόνο» είπε χαρακτηριστικά.

Σίσσυ Χρηστίδου

Στα 61 κιλά έφτασε η Σίσσυ Χρηστίδου και δεν διστάζει να δείχνει τη νέα της σιλουέτα συχνά-πυκνά στο Instagram. Δες ΕΔΩ πώς έχασε 13 κιλά 

Άση Μπήλιου 

Η Άση Μπήλιου πήρε την απόφαση να αδυνατίσει από το 2012 όμως η ζυγαριά της φαίνεται πως έχει μια καθοδική πορεία σε σταθερή βάση. Σε παλιότερη συνέντευξή της διαβάσαμε πως έχασε 35 κιλά κάνοντας pilates και κολυμβητήριο, ενώ ακολουθούσε μία ισορροπημένη διατροφή. 

Άβα Γαλανοπούλου 

Στα 48 κιλά έμεινε η Άβα Γαλανοπούλου και έκανε τους πάντες να μιλούν για νευρική ανορεξία και να ανησυχούν για την υγεία της. Πέρασε στεναχώριες, βέβαια, η γυναίκα καθώς όπως είχε παραδεχτεί η ίδια, ένας άντρας την εκμεταλλεύτηκε για οικονομικό όφελος. Αν τη δεις στο δρόμο πάντως, μην τη ρωτήσεις για τα κιλά της γιατί δεν της αρέσουν τέτοιου τύπου ερωτήσεις.