Miley Cyrus style! Μ’ αρέσουν και τα αγόρια και τα κορίτσια

Οι διάσημοι που τα θέλουν όλα δικά τους.
Miley Cyrus style! Μ’ αρέσουν και τα αγόρια και τα κορίτσια



Μπορεί να έχουν περάσει μερικές μέρες αλλά ακόμα συζητάμε τη σχέση  της Miley Cyrus με τη Stella Maxwell. Εντάξει, δεν μας έκανε και τόσο εντύπωση αλλά όπως και να το κάνουμε η νέα σύντροφος της pop star δεν έχει καμία σχέση με το γιο του Schwarzenegger, ούτε με τον Liam Hemsworth. To κορίτσι είναι bisexual και δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί μιας και δεν είναι η μόνη celebrity που έχει δηλώσει πως της αρέσουν και τα αγόρια και τα κορίτσια. Δεν είναι, βέβαια, και λίγο να τα φτιάχνεις με μοντέλο της Victoria’s Secret. Υπάρχουν ένα σωρό παραδείγματα και παρακάτω θα βρεις τα πιο χαρακτηριστικά. 

Amber Rose

H Amber Rose είχε δηλώσει κάποτε στο AskMen.com: «Είμαι πολύ ανοιχτή με τη σεξουαλικότητά μου. Μπορεί να ερωτευτώ μία γυναίκα, αλλά και έναν άντρα». 

Cynthia Nixon

Το 2012, η σταρ του Sex and the City επιβεβαίωσε ότι παίζει και στα δύο στρατόπεδα. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι δεν θέλει να λέει ότι είναι bisexual γιατί σε κανέναν δεν αρέσουν. Πρόσθεσε ότι όλοι τους σχολιάζουν αρνητικά και δεν τους σέβονται. Αυτό βέβαια, δεν εμπόδισε την Christine Marinoni να την παντρευτεί. 

Megan Fox

To 2011, η Megan Fox επιβεβαίωσε τη σεξουαλικότητά της στο «Esquire» αναφέροντας τα εξής: «Νομίζω πως όλοι γεννιούνται bisexual και μετά κάνουν υποσυνείδητες επιλογές με βάση τις πιέσεις που δέχνονται από την κοινωνία. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είμαι bisexual. Αλλά επίσης είμαι υποκρίτρια: Ποτέ δεν θα έβγαινα ραντεβού με ένα κορίτσι που είναι bisexual, επειδή αυτό σημαίνει ότι κοιμάται και με άλλους άντρες. Και οι άντρες είναι πολύ βρώμικοι. 

David Bowie

Στο Playboy αποκάλυψε ο David Bowie ότι του αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες. «Είναι αλήθεια. Είμαι bisexual. Αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ ότι έχω αξιποιήσει αυτό το γεγονός πολύ σωστά. Νομίζω είναι το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να μου συμβεί». 

Angelina Jolie

Μην κοιτάς που η Angelina έχει τακτοποιηθεί πια. Κάποτε είχε σχέσεις με γυναίκες μεταξύ των οποίων και το μοντέλο και ηθοποιός Jenny Shimizu. «Έχω αγαπήσσει κα έχω κοιμηθεί με γυναίκες στο παρελθόν. Πιστεύω πως αν αγαπάς και θέλεις να ικανοποιήσεις μια γυναίκα, ειδικά αν είσαι γυναίκα, ξέρεις πώς να κάνεις κάποια πράγματα» είχε πει στο περιοδικό ΟΚ. 

Drew Barrymore

Ήταν 2003 όταν η Drew Barrymore μίλησε στο Contact Magazine για τον ερωτικό τρόπο με τον οποίο βλέπει τις γυναίκες. «Αν μου αρέσουν οι γυναίκες σεξουαλικά, Ναι, μου αρέσουν. Εννοείται. Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου bisexual. Μου αρέσει το σώμα μιας γυναίκας. Πιστεύω ότι δυο γυναίκες μαζί είναι ένα όμορφο θέαμα, όπως μια γυναίκα μαζί με έναν άντρα. Το να είσαι με μια γυναίκα είναι σα να εξερευνάς το σώμα σου αλλά μέσα από κάποιον άλλο».