Διαγωνισμός αγένειας! Ο Λιάγκας ή ο Αρναούτογλου είναι νικητής;

Ποιος έχει πει τις μεγαλύτερες χοντράδες;
Διαγωνισμός αγένειας! Ο Λιάγκας ή ο Αρναούτογλου είναι νικητής;



Τις τελευταίες ώρες έχουμε γίνει μάρτυρες μιας κόντρας που μόνο απολαυστική θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε. Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που υποτίθεται πως θα έπρεπε να είναι αδέρφια -μιας και οι δυο είναι στο κανάλι του Ant1- τσακώνονται για το ποιος είναι πιο αγενής με τους συνεργάτες του. 

Αν προσπαθείς να καταλάβεις τι ακριβώς έγινε και βαριέσαι να δεις τα βιντεάκια τους σου έχουμε έτοιμο το ρεζουμέ της υπόθεσης. 

Αρναούτογλου προς Σταρόβα μεταξύ αστείου και σοβαρού: «Κι εγώ θα ήθελα να είμαι σε μια εκπομπή που να κάθομαι, να κοιμάμαι και να πληρώνομαι». 

Λιάγκας προς Αρναούτογλου με το κλασικό ύφος του σχολιαστή: «Ήταν αγενές. Ξεπέρασε το όριο. Έπρεπε να του το πει εκτός εκπομπής». 

Έξαλλος Αρναούτογλου προς Λιάγκα: «Να κοιτάξει τι σημαίνει αγένεια και να κοιτάξει τι θα κάνει στην δική του εκπομπή».  

Λιάγκας με διάθεση να λήξει το συμβάν:«Αυτό που είπε δεν πρόκειται να το σχολιάσω. Δεν είμαστε φίλοι, τον εκτιμώ πάρα πολύ τηλεοπτικά και το ξέρει. Θεωρώ ότι με το δικό του ταπεραμέντο και αισθητική έχει κάνει μια σημαντική πορεία. Είναι από τους σημαντικότερους παρουσιαστές ψυχαγωγίας στην Ελλάδα». 

Ποια είναι τα συμπεράσματά μας; Πρώτον, αυτό που ξέρουμε είναι ότι πάνω στην πλάκα λέγονται οι μεγαλύτερες αλήθειες. Τα έχει πει και η Γιάννα του FollowMe ΕΔΩ. Αυτό, βέβαια, δεν είναι κανόνας. Σε μια παρέα, θα πεις και τη χοντράδα σου, θα κάνεις και την πλάκα σου και δεν θα σε παρεξηγήσει και κανείς.  

Αφού όμως οι δυο παρουσιαστές ξεκίνησαν τον διαγωνισμό αγένειας, εμείς θα τους βοηθήσουμε να αποκτήσουν αυτογνωσία υπενθυμίζοντάς τους τις στιγμές που ξέχασαν τους τρόπους τους απέναντι στους συνεργάτες τους. Τουλάχιστον αυτές που θυμόμαστε. 

Αρναούτογλου προς όλους: Δεν μπορώ να μπω σε αυτό το mood

Είναι σίγουρο ότι και εσύ ένιωσες άσχημα με την αντίδραση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην έκπληξη γενεθλίων που του έκαναν οι συνεργάτες του. Η τούρτα ήρθε την ώρα που έκανε συνέντευξη με τον Δήμο Βερύκειο και εκείνος αντί να πει ευχαριστώ, νευρίασε. Αυτό δεν είναι αγένεια; 

Λιάγκας προς Σταμάτη: Το μόνο που ξέρεις είναι η τσάντα που κράτησε η Καινούργιου

Ήταν Απρίλιος του 2014 όταν o Γιώργος Λιάγκας είπε κάποιες παραπάνω κουβέντες on-air. Η Σάσα εκείνη τη μέρα σχολίασε το ντύσιμο του Λιάγκα στο «The Voice», στον Λιάγκα δεν πολυάρεσαν τα σχόλιά της και μετά της διαφημίσεις κατά κάποιον τρόπο της «την είπε» επειδή δεν ήξερε ποια μέρα ανοίγουν τα σχολεία. «Δεν έχω πάντα δίκαιο, απλώς ενημερώνομαι Σάσα μου, κάτι που δεν έχεις μάθει να κάνεις εσύ. Το μόνο που ξέρεις είναι η τσάντα που κράτησε η Καινούργιου. Προφανώς φτάνεις μέχρι εκεί. Αυτό είναι το θέμα σου. Να μην κρίνεις παραπάνω». Αυτό, βέβαια, είναι μια καθημερινότητα για τον Λιάγκα και τη Σταμάτη αλλά κάτι πρέπει να πούμε και εμείς. 

Αρναούτογλου προς Μπεκατώρου: Τι βλακεία είναι αυτό; 

Η Lady προκαλεί τα πάθη αυτό είναι γεγονός. Όταν, λοιπόν, πήγε στα «Καρντάσιανς», ο Αρναούτογλου της είπε ότι έχει γράψει ιστορία στο ελληνικό τραγούδι. Η Μπεκατώρου μετά την αποκάλεσε «είδωλο» και ο Αρναούτογλου νευρίασε. «Τι βλακεία είναι αυτό; Άκου είδωλο και βλακείες» είπε ο Γρηγόρης και η Μαρία δεν άφησε την ατάκα του να πέσει κάτω. «Βλακεία… ε; Πότε θα πω κάτι έξυπνο;».

Γιώργος Λιάγκας προς Θέμη Γεωργαντά: Έχεις κάνει καριέρα με δημόσιες σχέσεις

Δεν το λες και κομψό αυτό που είπε ο Λιάγκας στον Θέμη Γεωργαντά. Όταν το πάνελ σχολίαζε τις φωτογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο Λιάγκας έλεγε ότι το ζευγάρι είναι θλιμμένο και ο Θέμης διαφωνούσε. Έτσι, ο Λιάγκας δεν κρατήθηκε και είπε τα πράγματα με το όνομά τους:  «Με δουλεύετε! Μα την Παναγία με εκνευρίζετε φοβερά! Άμα είναι να λέμε ψέματα στον κόσμο να αλλάξουμε εκπομπή!» ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας. Επειδή είναι όλοι φίλοι του Γεωργαντά να λέμε για όλους καλά! Εσύ έχεις κάνει καριέρα με δημόσιες σχέσεις! Εμείς έχουμε κάνει καριέρα λέγοντας τη γνώμη μας! Πείτε ψέματα στον κόσμο!».

Αρναούτογλου προς Σταρόβα: Δεν σου επιτρέπω ρε φίλε 

Καλεσμένη τη Βάσια Τριφύλλη είχαν τα «Καρντάσιανς» τη μέρα που ο Αρναούτογλου έβαλε φρένο στα αστεία του Σταρόβα. Ο Τριφύλλη, ρωτήθηκε από τον Σταρόβα αν έχει κάποια σχέση με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Χατζηπαναγή που έχει το ψευδώνυμο «Βάσια». Η πλακίτσα δεν άρεσε στον Αρναούτογλου που είπε το εξής:  «Δεν κατάλαβα τι λες. Έχεις πει τα πιο πετυχημένα πράγματα της χρονιάς και λες κάτι πράγματα μερικές φορές. Είπε χθες από τις πιο πετυχημένες ατάκες που έχει πει και τώρα είπες για το “Βάσια” και τη συνωνυμία με τον Χατζηπαναγή. Δεν είναι καθόλου ωραίο. Ο ένας είναι άντρας και η άλλη γυναίκα. Είναι χιούμορ αυτό το τώρα; Εσύ, ο άνθρωπος με το τόσο χιούμορ, δεν σου επιτρέπω ρε φίλε, σου ζητάω συγγνώμη. Έχεις πει καταπληκτικά πράγματα».

Δες ΕΔΩ αν ο Γιώργος Λιάγκας είναι σέξι.