Ποιος μπαίνει από το facebook του Σάκη;

Οι πολιτικές ανησυχίες του Έλληνα σταρ μας ανησύχησαν....
Ποιος μπαίνει από το facebook του Σάκη;



«Πάει, ο Σάκης δαιμονίστηκε. Μετά τη στομφώδη ερμηνεία του στη Νέα Σμύρνη, αποφάσισε να δώσει λίγο στόμφο και στα κείμενα που ανεβάζει στο facebook» σκέφτηκα λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος. Δεν εξηγούνται αλλιώς οι τελευταίες του πολιτικές παρεμβάσεις μέσω facebook στις οποίες μιλάει λες και μόλις πήρε το πτυχίο του από τη Νομική Αθηνών. 

Κανείς, βέβαια, δεν πείστηκε ότι ο Σάκης έγραψε μόνος του το κείμενο, παρόλο που υπάρχουν άπειροι άνθρωποι σε αυτή τη γη που στο γραπτό λόγο είναι καλύτεροι απ’ ό,τι στον προφορικό. 

Γιατί ο Σάκης είναι μια ιδέα, ένα σύμβολο ερωτισμού που καλώς ή κακώς μέσα από την πορεία του δεν μας έμαθε πώς να λύνουμε μαθηματικές εξισώσεις, πώς να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας, πώς να αντιστεκόμαστε στην αδικία ή έστω να έχουμε ένα δομημένο λόγο. 

Αντίθετα, παντοτινό καθήκον του ήταν να μας κάνει να νιώθουμε γυναίκες κάθε φορά που μας κοιτάζει, μας δείχνει τους κοιλιακούς του και μας τραγουδάει μέσα στα μάτια. Και τον παρακαλούμε πολύ αυτό να συνεχίσει να κάνει.

Γιατί δεν νομίζω να ζήτησαν οι Ρουβίτσες τη γνώμη του για την κυβέρνηση, ούτε τον ρώτησαν τι θα ψηφίσει την άλλη Κυριακή.  Από την άλλη πλευρά, δημοκρατία έχουμε και ο καθένας μπορεί να εκφράζει ελεύθερος τη γνώμη του. Άλλο αν τον κοιτάμε περίεργα μετά. 

Το θέμα είναι πως βαθιά μέσα μου πιστεύω ότι δεν είναι ο Σάκης αυτός που τελευταία πόσταρε άρθρο του Νίκου Χατζηνικολάου και αυτό το συνειδητοποίησα βλέποντας τα παρακάτω ντοκουμέντα αμηχανίας.

 Όταν δηλαδή είδα...

Την παρουσίαση που έκανε στο X- Factor. Ούτε το autocue δεν τον έσωσε. 

Τη συνέντευξη τύπου για το Άξιον Εστί. Για την ακρίβεια από 2:12 μέχρι το 02:28 δεν κατάλαβα γρι από ότι είπε. 

Τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησε να εξηγήσει στον κόσμο ότι έγινε δότης μυελού των οστών στο 5:03. Δυστυχώς, δεν με έπεισε. 

Τον Πέτρο Κωστόπουλο να τον ρωτάει για τον μαθητή που έριξε «μούντζα» στη μαθητική παρέλαση (στα 10:00). «Εγώ δεν θα πήγαινα καθόλου, δεν θα πήγαινα στην παρέλαση. Το να μουτζώσεις κάποιον είναι μια πολιτική πράξη, μία αντίδραση σε αυτό που συμβαίνει. Αν το έκανε η κόρη μου θα της έλεγα αν δεν συμφωνείς πρέπει να κάνεις κάτι πιο δραστικό. Η Ελλάδα είναι συγκλονιστική χώρα, σήμερα περνάει μια απίστευτη παρακμή. Θα ήθελα ο τόπος να γίνει αυτό που του αξίζει. Και όχι να γίνει γιατί ο τόπος είναι αυτό που του αξίζει. Εμείς δεν συμπεριφερόμαστε σωστά στον τόπο όπως του αξίζει». Τάδε έφη ο Σάκης.  

Ότι ξόδεψε 2 ολόκληρα λεπτά από τη ζωή μου για να μου πει ότι είναι πολύ ευτυχισμένος που έχει σπουδαίους συνεργάτες στο πλευρό του. Οι ευχαριστίες ξεκινούν στο 2:22. Πάτα play και πάρε έναν υπνάκο. 

Το περίφημο «ουάου» που είπε όταν ο Μητσικώστας – Θεοδωράκης  είχε την ιδέα να μεταφραστεί το «Άξιον Εστί»  στα αγγλικά.  

Το παρακάτω βίντεο. 

Ποιο είναι το συμπέρασμα; Σάκη συνέχισε να μας τραγουδάς και εμείς θα συνεχίσουμε να περιμένουμε τις πολιτικές εξελίξεις με την ελπίδα ότι από Δευτέρα θα έχουμε «μακαρόνια με κιμά για να φάμε».