Bobbi Kristina: Η οικογένεια της δειγματίζει φωτογραφία της από το νοσοκομείο

Έλεος! Είναι στο νεκροκρέβατο κι αυτοί κοιτάνε πως να την εκμεταλλευτούν!
Bobbi Kristina: Η οικογένεια της δειγματίζει φωτογραφία της από το νοσοκομείο



Εξοργιστικό! Τι κι αν η Bobbi Kristina Brown νοσηλεύεται τους τελευταίους μήνες σε κωματώδη κατάσταση μετά το ατύχημα (;) στη μπανιέρα του σπιτιού της, ακολουθώντας τα χνάρια της μάνας της, Whitney Houston, η οικογένεια της (αν μπορείς να την χαρακτηρίσεις ως τέτοια) δειγματίζει σε διάφορα μεγάλα gossip sites του εξωτερικού μια φωτογραφία στο κρεββα΄τι του νοσκομείου λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.

Το σκανδαλοθηρικό site TMZ.com καταγγέλλει την οικογένεια Brown αφήνοντας ξεκάθαρα υπονοούμενα για την εκμετάλλευση της 22άχρονης από το ευρύτερο οικογενειακό της περιβάλλον τόσο πριν το ατύχημα -καθώς ήταν η μοναδική κληρονόμος της διάσημης μητέρας της- όσο και μετά. Πόσο χυδαίος μπορεί να είσαι για να κάνεις κάτι τέτοιο;

Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι όσο αηδιαστικό κι αν είναι, είναι καθ’ όλα αναμενόμενο. Η φωτογραφία της Bobbi Kristina στο κατώφλι του θανάτου τραβήχτηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στις εγκαταστάσεις του σανατορίου που νοσηλεύεται έξω από την Ατλάντα. Μια γυναίκα που φαίνεται πάνω από τη Bobbi Kristina στη φωτογραφία λέγεται ότι είναι ένα μέλος της οικογένειας της. Ενώ, όσο για το ποιος πήρε τη φωτογραφία η ίδια η οικογένεια απαντάει ότι πρόκειται για ένα μέλος από το ευρύτερο οικογενειακό τους περιβάλλον!
Η φωτογραφία έχει δειγματιστεί σε πολλά site και περιοδικά, και όπως είναι φυσικό το ενδιαφέρον για αυτήν κάθε άλλο παρά αμελητέο είναι.

Τουλάχιστον ντροπή να χαροπαλεύει ένα κορίτσι 22 χρονών και οι συγγενείς της να κάνουν τους πλασιέ με μια φωτογραφία της πριν αφήσει την τελευταία της πνοή. Όσα χρήματα κι να πάρουν, αξιοπρέπεια δεν αγοράζουν. Έλεος!

Δες ΕΔΩ όλο το χρονικό και τις εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση της Bobbi Kristina.