Bobbi Kristina: Τι απαντά η θεία για τη φωτογραφία της από το νοσοκομείο.

Μόλις αποκαλύφθηκε ότι ζητούσαν προσφορές, προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμάζευτα κάνοντας...τον ορό της αλήθειας!
Bobbi Kristina: Τι απαντά η θεία για τη φωτογραφία της από το νοσοκομείο.



Μετά την ομολογουμένως σοκαριστική καταγγελία του TMZ.com ότι η οικογένεια Brown προσπαθεί να εκμεταλλευτεί οικονομικά το θάνατο της Bobbi Kristina πουλώντας μια φωτογραφία της λίγο πριν η μοναχοκόρη της Whitney Houston αφήσει την τελευταία της πνοή, η αδερφή του πατέρα της, Bobby Brown, η Leolah, εξαπολύει την οργή της με απειλές για μηνύσεις σε ένα παραληρηματικό τόνο.

Η Leolah είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν έχει συμβεί αυτό. Δηλαδή, να φωτογραφίσει κάποιο μέλος της οικογένειας την Bobbi Kristina στο νεκροκρέβατο και μετά να παίρνει προσφορές από μέσα ενημέρωσης. Ενώ, δήλωσε ότι «Αυτή τη φορά δεν θα σας αφήσω να κάνετε στην ανιψιά μου ότι κάνατε στη Whitney».

Για να αποκατασταθεί η αλήθεια και το όνομα της οικογένειας της, η Leolah ζητάει να περάσουν από ανιχνευτή ψεύδους όλοι όσοι βρέθηκαν στο δωμάτιο του νοσοκομείου-συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας.

Για ακόμα μία φορά, φαίνεται ότι το περιβάλλον που μεγάλωνε η μικρή δεν ήταν και το ιδανικότερο. Πώς να μην πέσει σε καταχρήσεις και παθογενείς σχέσεις; Κρίμα, όχι μόνο για τη ζωή που θα χαθεί, αλλά και για την περιουσία εκατομμυρίων που θα περάσει στην κυριότητα αυτών των ατόμων. Αν έκαναν κάτι τέτοιο σε ένα κορίτσι που χαροπαλεύει, για τι άλλα πράγματα είναι ικανοί; Να της κόψουν το νήμα της ζωής μια ώρα γρηγορότερα; Και πάλι, αίσχος