Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος! Επέτειος γάμου για τον David και την Victoria Beckham

Τι ανέβασε το ζευγάρι στο Instagram;
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος! Επέτειος γάμου για τον David και την Victoria Beckham



Εθνική αργία ήταν η χθεσινή μέρα για τους Αμερικανούς, όμως η 4η Απριλίου ήταν σημαδιακή και για έναν άλλο λόγο: Ο David Beckham και η Victoria Beckham είχαν χθες την επέτειο του γάμου τους και έκλεισαν μάλιστα 16 ολόκληρα χρόνια μαζί. 

Και οι δύο πόσταραν τρυφερά μηνύματα στο Instagram για να διατυμπανίσουν την αγάπη τους συγκεντρώνοντας χιλιάδες like από τους φαν τους. 

Ο μεν David ανέβασε μια παλιά τους ασπρόμαυρη φωτογραφία και έγραψε το εξής: «Πριν από 16 χρόνια αυτή ήταν η πιο ιδιαίτερη μέρα. 16 χρόνια μετά έχουμε τα όμορφα παιδιά. Σε ευχαριστώ που μου έδωσες αυτά τα απίστευτα πιτσιρίκια. Χρόνια μας πολλά» Η Victoria το πήγε ένα βήμα παραπέρα ποστάροντας μία φωτογραφία με ολόκληρη την οικογένεια Beckham. «Χρόνια μας πολλά. Σ’ αγαπώ πολύ. Είμαι πολύ περήφανη για την όμορφη οικογένειά μας» έγραψε χαρακτηριστικά.

Για την ιστορία, ο David Beckham ερωτεύτηκε τη Victoria όταν την είδε σε ένα video clip των Spice Girls. Παρόλο που οι δυο τους πρωτογνωρίστηκαν σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα της Manchester United, o David εξομολογήθηκε ότι ήταν ερωτευμένος με την Victoria πολύ νωρίτερα, όταν την είδε στο video clip για το τραγούδι «Say You’ ll Be There». Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκε: «Αυτό το κορίτσι μου ταιριάζει και θα το διεκδικήσω. Είναι η τέλεια γυναίκα. Και αν με θέλει θα είμαστε μαζί για πάντα».

Και στα δικά μας!