Ο Billy Bob Thornton αποκαλύπτει πως αντάλλαξε το αίμα του με την Angelina Jolie!

Ο πρώην άντρας της ηθοποιού μίλησε στο The Hollywood Report, λέγοντας όλες τις λεπτομέρειες για το μενταγιόν με το αίμα τους που φορούσαν στο λαιμό.
Ο Billy Bob Thornton αποκαλύπτει πως αντάλλαξε το αίμα του με την Angelina Jolie!



Ο Billy Bob Thornton και η Angelina Jolie μπορεί να ήταν παντρεμένοι μόνο 3 χρόνια (2000-2003), αλλά με τις συμπεριφορές και τις πράξεις τους έχουν μείνει... αξέχαστοι μέχρι και τώρα! Οι δύο ηθοποιοί δεν ήταν ένα ήρεμο και συνηθισμένο ζευγάρι. Άφησαν εποχή οι εξαιρετικά ακραίες εκδηλώσεις του έρωτα τους, οι περίεργες συμπεριφορές και η απόφαση τους να κυκλοφορούν με ένα μικρό μενταγιόν στο λαιμό έχοντας μέσα το αίμα του άλλου!

Είμασταν και οι δύο απασχολημένοι με τα γυρίσματα των ταινιών μας και εκεί μου το πρότεινε η Angelina, ως μια κίνηση ρομαντισμού” δήλωσε ο Billy Bob Thornton στο “The Hollywood Report”, για να συνεχίσει αποκαλύπτοντας όλες τις λεπτομέρειες για την πράξη τους: “Πήραμε ένα ξυραφάκι και κόψαμε λίγο τα δάχτυλα μας, βάζοντας μια σταγόνα αίματος σε ένα μενταγιόν, σαν αυτά που φοράμε στο λαιμό έχοντας την φωτογραφία των παιδιών μας. Δεν ήταν φιαλίδια”, διευκρίνισε ο 59χρονος πλέον ηθοποιός.

Κλείνοντας την αναφορά στην συνέντευξή του για την πρώην γυναίκα του, ο Thornton είπε πως αισθανόταν εκείνα τα χρόνια με την Jolie και πόσο τρυφερά τη θυμάται, ενώ αναγνώρισε και τις ευθύνες του: “Περάσαμε καταπληκτικά μαζί! Μπορεί να ήταν... τρελά χρόνια, αλλά είχαμε ένα υπέροχο γάμο. Εγώ δείλιασα γιατί δεν αισθανόμουν αρκετά καλά. Αυτό είναι το μόνο που συνέβη. Δεν έγινε τίποτα τρομερό και δεν μίσησε ποτέ ο ένας τον άλλον”.