Kourtney Kardashian: Χώρισε με τον Scott Disick

Μετά από 10 χρόνια και 3 παιδιά ο Scott Disick είναι παρελθόν…
Kourtney Kardashian: Χώρισε με τον Scott Disick



Η Kourtney Kardashian και ο Scott Disick χώρισαν μετά από 10 χρόνια έχοντας αποκτήσει 3 παιδιά, με τις αιτίες και τις φήμες για την απόφαση να είναι πολλές!

Το party animal Scott βρίσκεται στο Μόντε Κάρλο για να κάνει διακοπές μαζί με την πρώην σύντροφο του, Chloe Bartoli. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην μεγαλύτερη των Kardashians (και μάλλον και την πιο νορμάλ) η οποία χώρισε με τον Disick.

Υπάρχει όμως και η άλλη εκδοχή, εκείνη που θέλει τον Scott να έχει παρατήσει την Kourtney και τα τρία τους παιδιά. Σύμφωνα λοιπόν με αυτή, ο Disick πριν αναχωρήσει για την Γαλλία είπε στην Kardashian πως βαρέθηκε την γκρίνια της και ότι θέλει να ζήσει την ζωή του. Και μάλιστα εδώ και καιρό δηλώνει single.

Ο Disick πάντως δεν είναι και ο πιο φυσιολογικός άνθρωπος στον κόσμο καθώς εκτός των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με το αλκοόλ και τα… μπες-βγες σε κέντρα αποτοξίνωσης για λίγα 24ώρα, κατά καιρούς κάνει και περίεργες δηλώσεις ενώ το παρατσούκλι του είναι “Lord”!

Ποιος φταίει δεν ξέρουμε αλλά τόσες φορές που έχουν χωρίσει έχουμε χάσει το μέτρημα…

Kαι να φανταστείτε πως πριν λίγους μήνες μέχρι που ο Scott ξύριζε on camera την Kourtney στην ευαίσθητη περιοχή. Τέτοιος έρωτας...