Οι διάσημοι μας νιώθουν! Τι λέει το Χόλιγουντ για την Ελλάδα;

Glamorous συζητήσεις για την κρίση.
Οι διάσημοι μας νιώθουν! Τι λέει το Χόλιγουντ για την Ελλάδα;



Έλα παραδέξου το. Και εσύ κορδώνεσαι όταν διαβάζεις μηνύματα υποστήριξης που στέλνουν διάφοροι celebrity του εξωτερικού προς την Ελλάδα. Σου φαίνεται κάπως αστείο και παράλληλα συγκινητικό, ενώ ξαφνικά αυτοί οι άνθρωποι σου γίνονται συμπαθείς ακόμα και αν ποτέ δεν τους θαύμαζες. 

Αυτές τις ημέρες, λοιπόν, λάβαμε πολλά τέτοια μηνύματα συμπαράστασης από διάσημους που μας νιώθουν και καταλαβαίνουν τα βάσανά μας. 

Mariano Di Vaio

Τι να κάνει ο άνθρωπος... Όσο μπορεί προσπαθεί να βοηθήσει τον τουρισμό της Ελλάδας σαν  σωστός Ιταλός. Έτσι, ο Mariano Di Vaio έστειλε το δικό του μήνυμα υποστήριξης για την Ελλάδα μέσω Instagram. Το σέξι μοντέλο και blogger ανέβασε φωτογραφία του από ταξίδι στη Μύκονο και δήλωσε ότι θα ξαναέρθει στη χώρα μας τον Αύγουστο.  

«Υποστηρίζω τους φίλους μου τους Έλληνες! Νομίζω πως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή οι τουρίστες να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα! Δεν πιστεύω πως θα έχετε κανένα πρόβλημα! Σίγουρα θα είμαι εκεί τον Αύγουστο!». 

Οπότε, Mariano σε περιμένουμε! 

Arnold Schwarzenegger

Στο ελληνικό People μίλησε ο Arnold Schwarzenegger δηλώνοντας ότι πιστεύι στους Έλληνες και την ψυχή τους. Χαρακτηριστικά είπε: Από μικρός είχα ιδιαίτερη αγάπη στην Ελλάδα, στους αρχαίους μύθους και ήρωες. Για εμάς, που έχουμε ασχοληθεί με το body building, η αρχαία Ελλάδα είναι πάντα στο επίκεντρο, νιώθουμε σαν συνεχιστές των αρχαίων Ελλήνων και για αυτό το λόγο αγαπώ ιδιαιτέρως τον Ηρακλή. Είμαι πολύ στενοχωρημένος για όσα συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς πολιτισμοί και λαοί με τεράστια ιστορία αγωνίζονται για να επιβιώσουν. Πιστεύω στους Έλληνες και στην ψυχή τους. Θα τα καταφέρετε.

Nia Vardalos

Λίγες μέρες πριν από το δημοψήφισμα μας έπλεξε το εγκώμιο η Nia Vardalos. Η Ελληνοκαναδέζα μέσω του λογαριασμού της στο Facebook και το Twiiter δήλωσε πόσο περήφανη είναι για την καταγωγή της, έκανε το πολιτικό της σχόλιο και πόσταρε άρθρο που υπερασπίζεται τη χώρα μας. «Σαν Ελληνίδα (και πολύ περήφανη μάλιστα), έπρεπε να απαντήσω σε σχόλια τύπου “πρέπει να πληρώσετε τους φόρους σας”. Ένα τέτοιο σχόλιο είναι βαθιά ανησυχητικό και ανόητο». Πρόσθεσε ότι η κοινωνία δεν θα έπρεπε να δέχεται την παραπληροφόρηση των media, ενώ υπενθύμισε σε όλους ότι η Ελλάδα είναι μία πανέμορφη χώρα με σκληρά εργαζόμενους και αξιαγάπητους ανθρώπους που θα προσκαλούσαν οποιονδήποτε στο σπίτι τους και θα του έδιναν το κρεβάτι τους να κοιμηθεί. «Παρακαλώ μην κρίνετε τους ανθρώπους μιας χώρας από τις πράξεις μιας κυβέρνησης. Εύχομαι ο Θεός να ευλογήσει τους Έλληνες» κατέληξε. Και εμείς το ευχόμαστε Nia. 

Μαρία Μενούνος

«Η καρδιά μου πονάει με όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας , οι σκέψεις η αγάπη και το μυαλό μου είναι μαζί σας έστω και αν είμαι τόσο μακριά! Ας γίνουμε όλοι μια γροθιά ώστε να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες ημέρες που περνάει η Ελλάδα» έγραψε στο Instagram η Μαρία Μενούνος προημερών ανεβάζοντας μία ελληνική σημαία. 

Η περίπτωση των Rob Lowe και Nightwish 

Στον αντίποδα έχουμε τον ηθοποιό Rob Lowe που προ δημοψηφίσματος έγραφε στο twitter ότι o Τσίπρας δεν δίνει μία για τη χρεοκοπία της Ελλάδας επειδή δεν φοράει γραβάτα. Πιστεύουμε ότι μπορούσε να κάνει ένα πιο εύστοχο σχόλιο.

Και μετά έχουμε και έναν από τους μάνατζερ του Φιλανδικού συγκροτήματος Nightwish, που αφού μας έβρισε ευχήθηκε να καταλήξουν στο δρόμο όσοι ψήφισαν «όχι». Και όλα αυτά επειδή ακυρώθηκε η συναυλία του συγκροτήματος στην Ελλάδα. 

«Ελλάδα άντε γ@@@@ου που μου γ@@@@@ς τα φθινοπωρινά μου σχέδια από την αναστάτωση που προκαλείς στις αγορές. Εύχομαι όλοι όσοι ψήφισαν όχι να καταλήξουν στο δρόμο» έγραψε χαρακτηριστικά. 

Οι Nightwish, βέβαια, μετά από την ιντερνετική επίθεση που δέχτηκαν από τους Έλληνες απάντησαν ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν είναι ο manager του συγκροτήματος αλλά κλείνει τις συναυλίες τους στην Αμερική. Και ότι προφανώς οι απόψεις του δεν έχουν καμία σχέση με αυτές της μπάντας.