Η sexy εμφάνιση της J-Lo με ασημένιο κορμάκι

Τι και αν είναι στα 45 της; Η Jennifer Lopez αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση πως θα είναι η πιο ho super star του πλανήτη για αρκετά χρόνια!
Η sexy εμφάνιση της J-Lo με ασημένιο κορμάκι



Η Jennifer Lopez εμφανίστηκε στο Vancouver στην φιλανθρωπική συναυλία «We Day» και εντυπωσίασε (για ακόμη μια φορά) με την εκπληκτική κατάσταση που βρίσκεται το σώμα της στα 45 της!

Η Λατίνα super star, εμφανίστηκε στην σκηνή με ένα λευκό παλτό το οποίο έβγαλε προκαλώντας... ντελίριο, καθώς φορούσε από μέσα ένα αποκαλυπτικό ασημένιο κορμάκι που αναδείκνυε το σώμα της και (τι άλλο;) τα οπίσθια της.

«Συγχαρητήρια σε όλους! We Day», φώναξε η Jennifer Lopez στον κόσμο, ο οποίος ενίσχυσε με την παρουσία του την καμπάνια για την ανάδειξη της δύναμης των νέων στον κόσμο (Free the Children). Η J-Lo τραγούδησε όλες τις επιτυχίες της, όπως το «Βοοty», στο video clip του οποίου επισκίασε με το καλλίγραμο σώμα της μέχρι και την 23χρονη Iggy Azalea, ενώ στην σκηνή ανέβηκε και η Selena Gomez.

Η 22χρονη Gomez, φορούσε με τη σειρά της ένα ροζ μακρύ αμάνικο φόρεμα, με το παρών και το μέλλον της pop μουσικής επί σκηνής...

Ακόμη μια εντυπωσιακή εμφάνιση της Lopez, μητέρας δυο παιδιών με τον τραγουδιστή Marc Anthony…