Stan Lee: Η επική selfie με τους super ήρωες της Marvel!

Ellen DeGeneres, συγνώμη! Έχασες πανηγυρικά από τη Marvel-ous φωτό του Stan Lee!
Stan Lee: Η επική selfie με τους super ήρωες της Marvel!



Μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει τον Wolverine, τον Gambit, τον Deadpool και τον Magneto να ποζάρουν μαζί, και δεν είναι άλλος από τον 92άχρονο συγγραφέα της Marvel, Stan Lee!

Στη φετινή έκθεση κόμικς, Comic-Con 2015, ο Stan Lee ανέβηκε στη σκηνή μετά από την προτροπή του παρουσιαστή της βραδιάς, Chris Hardwick, για να σπάσουν το ρεκόρ των selfies με μια marvel-ous φωτογραφία με τους περισσότερους σούπερ ήρωες πάνω σε μια σκηνή.

Έτσι, ο Stan Lee συγκέντρωσε τους ήρωες από -ούτε μία ούτε δύο- αλλά τέσσερις ταινίες της Marvel: 'X-Men', 'Wolverine', 'Fantastic Four', 'Deadpool', σε μια επικών διαστάσεων selfie, που ανταγωνίζεται αυτήν της Ellen DeGeneres στα Όσκαρ.

Το πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα, και τότε ο Lee χαριτολογώντας είπε «Θέλω να σας πω ότι αυτό είναι γελοίο. Να τραβήξουμε τη φωτογραφία και να τελειώνουμε. Νομίζατε ότι μπορώ να κάνω απλά cameos μόνο, ε;».

Πάνω στη σκηνή με τον θρύλο των κόμικς βρέθηκαν οι Hugh Jackman (Wolverine), Jennifer Lawrence (Mystique), Ryan Reynolds (Deadpool), James McAvoy (Professor X), Μiles Teller (Mr. Fantastic), Olivia Munn (Psylocke), Kate Mara (Invisible Woman), Jamie Bell (The Thing), T.J. Miller (Weasel), Michael Fassbender (Magneto), Nicholas Hoult (Beast), Sophie Turner (Jean Grey), Channing Tatum (Gambit). Ακόμη, εκεί ήταν και ο  Michael B. Jordan (The Human Torch). Άραγε μπορείς να βρεις που ακριβώς είναι στη φωτογραφία;

Παίρνοντας τον ρόλο του πολύ στα…σοβαρά, πριν πάρει τη φωτογραφία, έδωσε οδηγίες στο κοινό να στείλουν στην Ακαδημία Κινηματογραφιστών να προσθέσουν την κατηγορία "Best Cameo" στα Βραβεία Όσκαρ.

Συνέχισε αυτή τη φορά προς τους ηθοποιούς του «Να βγει καλή. Να θυμάστε ότι σας βλέπω»! Ενώ, πριν το τέλος πρόσθεσε «Συγκεντρωθείτε σε εμένα» και το τελικό αποτέλεσμα ήταν απλά επικό!

Δες στο βίντεο όλο το σκηνικό της επικής αυτής selfie: